Biler

Hvordan du kan reparere bilen møbelstopping

Se tårer eller hull i din bil setetrekk kan være frustrerende som du må bruke masse penger på en reparasjon jobb. Men du kan reparere tårer eller hull uten å bruke en profesjonell hvis du kan ta til disse tipsene.

Du bør undersøke møbeltrekk for å oppdage typen materiale det er laget av. Er det skinn, vinyl eller en vevnader blanding? Å vite materialtype avgjør tilnærming du skal bruke i å håndtere reparasjon.

Videre bør natur problemet fastsettes. Er du arbeider med tårer eller hull sigarettglør? Tårer skal håndteres på en annen måte fra hull sigarett brannskader. Ved å vite hva slags problemet, vil du kunne begrense fokus på mulige løsninger.

Du bør få en nål og tråd det. Tråden skal være sterk nok for bruk med møbeltrekk produkter. Du bør også kontrollere at nålen er sterk og lett bøyd i stedet for en enkel nål. Mange stoff butikker selger møbeltrekk nåler og det er ikke vanskelig å få en fra noen av butikkene. I en krisesituasjon, kan du få en buet lerret nål fra en marina.

Deretter revet området bør være skikkelig sydd og du kan utføre denne prosessen med en enkel "X" maske. En tråd av denne typen er en krysser design skaper en X-opptreden. Masker bør plasseres tett slik at den samlede tak i sømmene vil bli styrket.

I tillegg en liten mengde møbeltrekk gel skal brukes over sømmene, og dette er anbefalt for skinn og vinyl bare. En lapp med en lignende korn skal brukes til å rykke inn overflaten av gel slik at et mønster som vil mykne utseendet på masker opprettes.

Gel bør være lov å sette og deretter tåre eller hull bør være helt forseglet slik at revet området ikke fortsetter å bli større. Herdet gel vil være en kilde til beskyttelse for masker og vil sikre at alle søm som kunne produsere en ny tåre i nærområdet er forhindret. Du trenger ikke å bekymre deg for å bruke mye penger på reparasjon av din bil møbeltrekk, når du kan følge disse enkle trinnene, kan du sette den tilbake i form.