Biler

Slep lastebilsjåfører står overfor mange farer på veiene

Slep lastebilsjåfører tjene flittig publikum. De tilbyr helt avgjørende fjerning skadet, ødelagt og funksjonshemmede biler på veiene. De tilbyr også ikke-Bilberging tjenester som Låsesmed tjenester og endre dekk. Dessverre er mange av disse slep lastebil sjåførene ikke klarer å ta grunnleggende forholdsregler for seg selv og som et resultat skadet eller drept i linjen av plikt.

Død og døende er en realitet av tauing industrien. Selve innholdet av tauing industrien arbeider med deaktivert kjøretøy og ulykker. Det kan være en svært farlig jobb som ulykker kan skje når som helst og uten forvarsel. Slep lastebil operatører må aldri anta at ulykker vil aldri skje med dem. Når som helst kan de alvorlig skadet eller drept. Dødsfall av slepet lastebilsjåfører oppstår på stadig økende basis.

Nylig døde en 47 år gammel operatør i Louisiana etter blir påkjørt av en lastebil mens han var fjerne rusk fra veien etter en tidligere krasj. På tidspunktet for ulykken stod han på skulderen av motorveien.

Operatør 18-årige var hit og drept mens han prøver å hjelpe en bilfører med et flatt dekk. På tidspunktet for denne ulykken hadde han trakk til skulderen av veien.

En Florida operatør ble drept mens han forberedte å slepe en bil fra Interstate 95. Han hadde vært å sette ut sine koner. På tidspunktet for ulykken ble han legge ned siste membran da han ble truffet.

Mange av ulykkene som involverer slep lastebilsjåfører skjedde mens de var legger biler, endre dekk eller andre oppgaver mens du arbeider på beredskap skulderen av veien. Driverne kan ha blitt stående eller arbeider under deaktivert kjøretøy etter en innvirkning. De kan også ha blitt distrahert og ikke betaler oppmerksomhet til sine omgivelser.

"Flytte over lover" er vedtatt å beskytte nødnummer arbeidere. Formålet med disse lovene er å beskytte krisesvarpersonell arbeider langs veikanten. Denne loven krever beveger fra kjøretøyet av ett kjørefelt hvis de merker utrykningskjøretøy med sirener eller blinkende lys. Hvis de ikke klarer å flytte over ett kjørefelt må de redusere sin hastighet under posterte fartsgrensen. Denne loven inneholder loven håndhevelse kjøretøy, brannbiler, ambulanser og slep lastebiler med blinkende lys som drivere utfører sine veien tjeneste plikter.

Mens "Flytte over lover" kan hjelpe beskytte slep lastebil operatører ulykker likevel oppstå. Drivere bør utføre sine oppgaver på en måte som er trygt for seg selv og sine kunder. Noen av måtene slep lastebil operatører setter deres liv er som følger:

1. Endre bilens dekk på trafikk side av veien

2. Stående i trafikken kjørefelt

3. Gå med ryggen til trafikk

Slep lastebil operatører bør erkjenne risikoen for jobbene sine og ta de nødvendige forholdsreglene for å være trygg. De må alltid ta hensyn til sine omgivelser og trafikk og unngå å ta unødvendige sjanser. De arbeider hardt for å tjene bilistene. Likevel er det viktig at de kommer hjem trygt selv.