Biler

Undersøke historien rapporter om noen brukte biler du vurdere å kjøpe

Forhandlere som selger brukte biler er forpliktet til å tilby biler som oppfyller de samme sikkerhet og ytelse standardene som nye biler. De fleste stater har sitron lover som beskytter forbrukerne fra blir lurt til å kjøpe defekt biler. Ikke la noen komme unna med å selge deg en stykke maskiner som ikke er opp til PARI.

Kjøpe en bil er en kostbar investering, uansett om det er nytt eller noen år. Nye biler er vanligvis en tryggere innsats når det gjelder ytelse. Dessverre er det ingen garanti for at bilen du kjøper ikke er en sitron. Biler bare av samlebåndet er tilbakekalt av produsenter hele tiden. Dette skjer når det blir oppdaget at en del er defekt eller ikke opp mandat sikkerhetsstandarder.

Så er det uærlig selgere som selger brukte biler under falske forutsetninger. Visste du at noen svindlere slå tilbake odometers? Dette er bare ett eksempel av mange ting svindlere gjør for å selge boms biler. Husk en ting mens du er shopping på ulike mange. Hvis en avtale virker å være for godt til å være sant, er det sannsynligvis noe galt.

Hvis du planlegger å besøke en bilforhandler i nær fremtid, gjøre litt research på forhånd. Kelley Blue Book er et kjøretøy verdivurdering selskap som utgir estimerte priser på bare om noen merke og modell av bilen der ute. Sjekk den anslåtte Kelley Blue Book verdien av coupe eller sedan at gnister din interesse. Du kan begrense søket ved å se for enkelte gjør, året som de ble gjort, deres tilstand som brukte biler og så videre. Når du kobler til akkurat hva du leter etter, vil Kelley Blue Book databasen vise deg nøyaktig hva du kan forvente å betale for slike en bil. Denne informasjonen vil være nyttig du se klistremerke priser.

Når du finner noe som kan dekke dine behov, bør du trekke opp en bil historie rapport om. Hver bil som bygges er identifisert av et unikt VIN nummer. Du vil sannsynligvis måtte betale en nominell avgift for rapporten, men det er vel verdt de ekstra kostnaden. Denne rapporten vil fortelle deg hvor mange eiere har holdt tittelen, hvis det har vært i en ulykke, og hvis det noen gang er angitt som en restverdi kjøretøy. En berget bilen er en som har blitt gjenoppbygd etter som summeres. Dette brukte biler har ofte ramme skade og justering problemer. De er ikke gode investeringer.

Nå som du er savvier når det gjelder biler, bør du kunne finne en avtale på et kjøretøy som vil tjene deg godt i mange år framover. Beware av sitroner skjønt. Kunnskap er makt når det gjelder å kjøpe biler.