Biler

Elektriske kjøretøy og led lys for fremtiden

Hvis du skulle spørre en person under tidlig 1940 og 1950 om fremtiden for biler, ville de ha fortalt deg at de ventet flyvende biler i begynnelsen av 1900-tallet. Mens teknologien har tillatt mannen å ta skritt for langt i automotive engineering fra når ble først produsert, har vi ennå ikke nådd teknologien å lage flyvende biler for publikum dessverre. Ennå ikke minst. Det 21 er en nyskapende trinn utvikling hvor "grønn teknologi" er sentralt og forsøke å stole mindre på fossilt brensel og mer på alternative valg som elektrisitet. Hybridbiler med gass og elektrisk motor kombinert blir mer populære blant forbrukere å spare penger på gass og redusere giftige utslipp. Full elektriske biler er også starter dukker også, men med en bratt prislapp festet til dem. For å spare energi, er mer effektive metoder for belysning som LED lys også stadig mer populære blant bilprodusenter og vanlige forbrukere. LED-belysningsteknologien blir fremtiden for bilindustrien belysning engineering.

Hybridbiler er biler som bruker både en gass-motor og elektrisk motor for å drive seg selv. En liste over kjente hybridbiler at mange forbrukere stasjonen inkluderer Toyota Prius, Honda Civic, Lexus CT200H, Ford Fusion og mange flere. Takk til prosjektering av disse biler er det ikke vanlig å se en EPA-karakter MPG (Miles Per Gallon) på 40 eller mer på gata eller motorvei. Flere fordeler av hybridbiler inkluderer spare penger ved å bruke mindre penger på gas station, redusere karbon foten skrive ut i verden, og tilgang til HOV (high leietid kjøretøy) eller bedre kjent som carpool kjørefelt. Spare penger og gir deg tilgang til mer praktiske funksjoner på motorveien, produsere hybridbiler også mindre skadelige utslipp som karbonmonoksid, mono-nitrogenoksid og karbondioksid

I tillegg til hybridbiler begynner auto produsenter å produsere og selge full elektrisk kjøretøy som Scion iQ, Chevrolet Volt, Tesla Roadster, Toyota RAV4 EV og mer. I motsetning til deres nære hybrid counter deler; disse full elektriske biler ikke benytte en gass-motor. Full elektriske biler er den ultimate måten å spare penger på gass; besparelser opp til $580 annonsert av selskaper som Tesla. Siden disse bilene ikke bruker en forbrenningsmotor, produserer de ingen hale pipe utslipp; Dette er en gull-standard en grønn teknologi kjøretøy. En av downsides av denne nye æra av biler er de bratte første prislapp stasjoner forbrukerne unna, men over tid blir de rimeligere som teknologien utvikler seg. I tillegg til kostnader er integrering av ladestasjoner over hele landet fortsatt mange år unna gjør det upraktisk å reise lange avstander uten å bekymre deg å lade bilen.

Andre innovasjoner effektivisering av bilen er også blir integrert i disse bilene som LED belysning. LED står for en "light emitting diode" og er en semi dirigent som lyser opp når makt brukes. LED belysning er mye mer effektiv på energi blir synlig lys sammenlignet glødepærer. Denne funksjonen av lys gjør det et attraktivt stykke teknologi har hybrid og full elektriske biler som fordeler fra hver bit av elektrisitet effektivitet det kan ha. Mange produsenter begynner å integrere LED-teknologi i sine biler; Toyota Prius og Lexus CT200H har for eksempel alternativer utstyrt med fabrikkinstallert LED frontlykter. Fabrikkinstallerte LED baklys og LED kjørelys er også blitt mer populært blant bilprodusentene. om bilen er en hybrid, full elektrisk, eller en gass/dieselmotor. Ikke bare er lys mer effektive, de er også i stand til å produsere en mer estetisk alliert tiltalende fargen på lys. LED-lys kan produseres i ulike nyanser som varm hvit, hvit, rød, oransje og mer som alle kan brukes på forskjellige måter på bilen; Eksempler inkluderer nummerskilt lysene, blinklys, frontlykter, kjører lys, baklykter, innvendig lys og mer!

Vi er ikke i tid med flygende biler ennå, går vi sakte fremover i teknologi ett trinn om gangen. Mens kostnaden av denne avansert teknologi er dyrt, som det forbedrer og blir mer integrert i hverdagen; vil det bli rimeligere. LED lys blir standard utstyr på mange biler og selv kommersielle og bolig. Fremtiden for LED-lys er svært lyse og vil fortsette å vokse og modnes med bilindustrien "grønn teknologi" tid utfolder seg.