Biler

Hvordan kan du selge en bil til en søppel selskap

Selge bilen til en useriøs selskap kan være frustrerende, men hvis du har ikke annet valg enn dette, er det bedre å gå videre i stedet for å se på bilen som ikke svarer rekke reparasjoner. Selge søppel bilen for penger får du noen raske penger og når useriøs selskapet tar besittelse av bilen, det vil enten selge deler berget eller bruke delene til å reparere andre kjøretøy.

Du bør konsultere med en business directory telefonbok og gå til delen merket "Bil gjenvinnere" eller bil Wreckers". Du vil finne mye søppel selskaper i denne delen til å velge fra. På den annen side, du kan koble til en business directory-område og type "junk bil" som postnummer og en liste over selskaper i localidad genereres for deg. I tillegg kan du komme i kontakt med venner, kollegaer, familiemedlemmer eller mekanisk og be om et navn på et pålitelig selskap de har behandlet før. Telefonnumrene til selskapene du har oppdaget skal skrives slik at det blir enkelt å kontakte dem.

Du bør sette en samtale bil useriøs selskapet, informere sin representant at du har en bil for å selge. Du bør la ham vet merke, modell og år for bilen. Du bør ikke glemme å informere ham om funksjonene i junk bil som air condition, CD-spiller, AM / FM-radio og han skal informeres hvis du skal fjerne etter-markedet deler eller tilbehør etter salget. Tilstanden til bilen bør beskrives oppriktig inkludert feil eller problemer med motoren, overføring eller interiør. Hvis du ikke er ærlig med denne informasjonen, kan selskapet nekte å kjøpe din bil hvis den oppdager at det er i verre form enn du beskrev.

Deretter bør du tillate selskapet å forhåndsbestille for søppelpost bilen. Det er viktig å få sitater fra ca 3 selskaper slik at du kan gå til høystbydende. Selskapet vil naturlig fikse en dato for fysisk inspeksjon og når det er fornøyd med tilstanden til kjøretøyet nødvendig utbetaling vil bli gjort. Deretter må du overføre eierskapet til selskapet og du vil bli presentert med noen dokumenter som du må signere.