Biler

Hvordan du kan maksimere effektiviteten når haling laster

Haling tunge belastninger til og fra destinasjoner stoler tungt på god logistisk ledelse. Å maksimere effektiviteten - forbedre fortjenesten og kutte ut unødvendige utgifter - er nøkkelen til suksess for transport bedrifter verden rundt. Disse tipsene bør hjelpe deg å gjøre akkurat det:

Holde styr på alle inntekter og utgifter

En oppdatert regnskap logg som gjenspeiler alle pengene flyter inn og ut av bedriften er en av de viktigste tingene for bedriften transport. En nøyaktig Logg lar deg ikke bare å finne områder i firmaet som blø penger, men også lar deg foreta en kvalifisert gjetning om hvor mye penger du kan forvente å tjene (eller miste) over en periode på 12 måneder. Dette vil tillate deg å avgjøre om det vil være en god idé å finansiere mer lastebiler å håndtere ekstra tung transport laster eller om du må redusere utgifter bedre vær svingninger i markedet. Alle effektivitet triksene der ute vil ikke saken hvis du ikke engang klar over hvordan penger beveger seg i bedriften.

Holde kjøretøy Last så lavt som mulig

Vinden drar kan være en betydelig bensin-eater, spesielt for store lastebiler bærer tonn og tonn. Stabling Last for høy øker denne drag, som betyr at kjøretøy vil spise mer bensin som de gjør sine runder. Kostnadene kan ikke være dramatisk ved første øyekast, men vil definitivt legge opp over tid, og det er derfor noen transportfirmaer regelmessig bære høye og brede masser som stikker ut av bilen rammen. Bare stakk Last opp høyt når du har ingen andre valg, men ellers prøve å holde det så lavt som mulig.

Planlegge lite trafikk ruter

Dette gir to distinkte fordeler. En, din transport kjøretøy vil komme til bestemmelsesstedet raskere og to, kan du redusere mengden tid de bruker på tomgang i trafikken. Lastebiler som frafalt raskere vil tillate deg å planlegge ut mer transport tilbake Last, som i sin tur vil øke overskudd. Redusere inaktivt i trafikken er også en stor drivstoff sparer også. Det tar mye mindre energi for å holde en allerede tung lastebil fremover, men mye mer til gang når det slutter død i midten av veien. Dette er også hvorfor det er mer effektivt å instruere driverne å opprettholde en målt kjører tempo i stedet for akselererende aggressivt hele tiden.

Investere i en helse-program for drivere

Hvorfor skal du bry incentivizing driverne for å trene og opprettholde et sunt kosthold? Enkelt: de vil være mer pålitelig i det lange løp. Typisk transport førerens livsstil gjør ham utsatt for tretthet, stress og med hjerte-og karsykdommer. Umiddelbar returnerer vises ikke i budsjettet, men det siste du vil er å miste tung Last til trafikkulykker eller har syke driverne holde rote tidsplanene nøye utformet.

Oppbevar disse tipsene i bakhodet, og du vil finne firmaet gjør mer og bruke mindre på tung transport laster.