Biler

Alvorlige feil i transport kontrakter du må unngå

Transport kontrakter er de brød og smør av alle haulier, spesielt når det gjelder store kunder som ønsker å samarbeide med bedrifter på lang sikt. Det er derfor det er viktig at alle dokumenter, fra korte engangs levering kontrakter til tung transport langtidskontrakter, skrives feilfritt. Sørg for å disse vanlige feilene i mange dårlig formulert kontrakter der ute:

Ingen definisjon av vilkår og partene i kontrakten

Det er en god grunn til hvorfor mange formelle kontrakter begynner ved å definere vilkårene de bruker. Skille pickup poeng fra Destinasjonspunktene, kunden fra haulier, transporttjenester fra transport logistikk måtte planlegge ut turen - alle disse ting må bli avklart i begynnelsen å hindre at noen misforståelser noen deler.

Dårlig definerte rekke tjenester beskrevet

Snakker av definisjon, må du tydelig omriss omfanget av dine plikter som haulier i transport kontrakter. Pass på å definere hva du vil bære og hvordan du vil bære den for å sikre at du ikke er overextending tjenestene til områder som ikke dekkes av kontrakten. Bærer tunge laster til den avtalte på lageret er én ting, men håndtering tilbake laster er en helt annen sak som skal avklares.

Bruke unødvendig adjektiv og adverb

Adjektiv og adverb kan være svært nyttig for markedsføringsformål, men de har ingen plass i formelle dokumenter. Avisene bør inneholde målbare fakta, ikke ord som kan tolkes ulikt avhengig av personen dem. Hvis du må bruke adjektiver, som "tung" (i tunge belastninger), må deretter du definere dem på en målbar måte. I vårt forrige eksempel må du definere minimum og maksimum vekt grensene for å skille tunge fra lyset laster.

Urettferdig kostnader og indemnity klausuler

Alltid gjøre konkurransedyktige tilbud og være rettferdig når det gjelder ditt ansvar dersom du ikke gjengi tjenestene beskrevet i avtalen. Kunder vil føles bedre megetsigende du iverksette tiltak når noe uforutsett skjer, så gi dem trygghet for de trenger i form av refusjoner skulle problemer oppstå. Og sørg for å kontinuerlig studere prisene som tilbys av konkurrentene - du vil ikke miste kunder til andre transportfirmaer fordi de gjør bedre tilbud enn deg.

Mangel på forhandling og avklaring

Husk at kontraktene er bare satt i stein når begge parter godtar vilkårene involvert. Alt er endres før det skjer, så ikke stonewall dine kunder når det gjelder å avslutte detaljer. Presentere dokumentet som er men Hør godt når de anmode å endre en del. Gjøre counteroffers eller innrømmelser som du ønsker, men aldri avslå dem. ved å si du ikke kan endre vilkårene.

Oppbevar disse tipsene i bakhodet, og du vil kunne lage bedre transport kontrakter å trekke inn flere kunder på lang sikt.