Biler

Kjøretøy refusjon tjenester og programmer i canada

Hva er kjøretøy refusjon tjenester og hva er de for?

Kjøretøy refusjon tjenester tilbyr programmer for virksomheter som har mobile medarbeidere som bruker egne personlige kjøretøy for bedrifter ved å tilby bekostning løsninger. Med press for å redusere administrative og ansvar kostnader, søke selskapene kjøretøy refusjon tjenester som en måte å lagre, samtidig øke deres ansattes produktivitet og tilfredshet.

Disse tjenestene er grupper av ulike eksperter fra refusjon, til skatt spesialister, til teknologer. Dette team av kvalifiserte fagfolk kombinerer sin ekspertise for å tilby bedrifter som har mobile medarbeidere administrere tilpassede refusjon løsninger. Det er målet å sikre at målene er både møtte og oppnådd.

Disse eksperter og eksperter gjenkjenne at hver bedrift og organisasjon er forskjellige og unike, derfor hver løsning har en tilpasset konsultativ tilnærming. Kundens krav og mål er i forkant av tilpasning prosessen. Programmer mål for fordelene med tax-free refusjoner, samtidig skape en glatt og enkelt administreres administrativ prosess.

Resultatet av dette ville være medarbeidertilfredshet, økt produktivitet og selvfølgelig, redusere kostnadene. Uavhengig av størrelsen på kundens selskap, er en løsning spesielt tilpasset for å møte behovene til hver klient.

Hvordan fungerer programmet i Canada?

Kjøretøy refusjon er basert på en kjørelengde. Refusjon programmer i Canada tilbyr reisegodtgjørelse for både de som er ansatt gjennom arbeidsgiver og for dem som anses å være selvstendig næringsdrivende. Kjørelengde vil selvsagt variere avhengig av kjøretøyet brukes; noen biler bruker mer engelske mil enn andre.

Refusjon i Canada er tax-free og dokumentasjon er nødvendig for å bevise din kjørelengde behandling. Du må holde en kjørelengde logg som inneholder datoen for forretningsreiser, målet for forretningsreiser, forretningsreiser, og antall kilometer som du kjørte hele turen.

Canadas er standard bil godtgjørelse for 2013:

54¢ per kilometer for de første 5000 kilometerne drevet

48¢ per kilometer drevet etter at første 5000

Hva ville bli vurdert business kilometer?

Dette vil variere fra den næringsdrivende til selvstendig næringsdrivende. Hvis du er ansatt av en arbeidsgiver, ville så virksomheten kjøring være noen kjører knyttet til arbeid - arbeid relaterte kjøring. Hvis du er selvstendig næringsdrivende, kan du trekke fra motorkjøretøy utgifter, men bare hvis du har mottak og bare hvis disse utgiftene anses som rimelig. Hvilke typer utgifter som du klarer å kreve hvis du er selvstendig næringsdrivende drivstoffkostnader forsikring, lisens og registrering avgifter, vedlikehold og reparasjoner, renter på penger lånt for kjøp av en bil og leasing kostnader.

Hvordan kan denne typen tjeneste hjelper virksomheten?

Utnytte en selve bilen refusjon tjeneste kan HR-avdelingen fokusere på viktigere ting i firmaet. Ved å outsource denne oppgaven, hjelper det for å redusere belastningen for HR ansatte. Og dette vil igjen føre til mer fornøyde ansatte og økt produktivitet rundt.