Biler

Forskning brukte biler for å gjøre en smart Kjøp

En av tingene som kan gjøre bilen shopping enklere er å stille spørsmål til deg. Du må først finne ut hva slags auto du vil ifølge hvorfor du trenger den. En annen ting å vite om deg selv er hva din økonomiske situasjon ser ut, slik at du vet hva du kan betale. Tingene, som gasspriser og reparasjonskostnadene må være inkludert i prisen på bilen. Du må også vurdere om du vil kjøpe fra en bilforhandler eller fra en privat selger, som er vanligvis billigere.

Når du vet hvor mye du har råd, og du vet hva slags bil du vil, må du handle forskjellige forhandlere for brukte biler. Du bør besøke ikke bare de i byen, men også de noen miles unna, spesielt hvis du bor i en mindre by. Du kan også sjekke klassifisert delen i lokalavisen og online oppføringer å se hva som er tilgjengelig fra enkeltpersoner.

Nå er det tid å sjekke under panseret og ta biler for prøvekjøring. Dette er når du finne ut hvis det er noen merkelige lyder eller vibrasjoner. Hvis det vil hjelpe deg, ta en venn av en slekt medlem med deg. Hvis du gjør kjøpet fra en privat selger, kan du spørre hvis du kan ta bilen til din mekaniker for sin mening og en inspeksjon. Hvis du kan, kjøre bilen i så mange situasjoner som mulig. Inspeksjon bør inkludere det du ser, kjørelengde, slitasje på dekk og bremser og lys.

Delen av prosessen som kan ta den lengste gjør forskning på biler som du teste kjørte. Det er flere måter du kan gjøre dette trinnet. Først kan du snakke med personen selge bilen ved å stille spørsmål, sørge for at du får alt skriftlig, spesielt hvis det innebærer tidligere vedlikehold. Også få en bil historie rapport å forsikre at selgeren har gitt deg nøyaktig informasjon. Dette vil gi deg informasjon om ulykker som bilen kan ha vært involvert i.

Til slutt, spør venner og familie hva de liker i brukte biler. De kan vite ting om biler fordeler og ulemper, samt problemer som er vanlige problemer med dem. Det finnes også flere forskjellige nettsteder som kan hjelpe deg med å få informasjon om dem også.

Når du gjør leksene dine og stille de riktige spørsmålene, kan du unngå å kjøpe en sitron. Brukte biler vil vare du flere år hvis du gjør det riktig.