Biler

Brukte biler er en stor kjøpsopsjon

Beslutningen om å kjøpe en bil er en stor på grunn av hvor mye penger involvert. Folk vil vite at kjøpet vil være en høy kvalitet og selvfølgelig til en god pris. Det er viktig å ha et stort utvalg av lager å velge mellom uten press fra pushy selgere. For mange er brukte biler like god en investering som en ny.

Det er mange fordeler for folk som velger å kjøpe brukte biler i stedet for nye. De fleste forhandlere har et godt utvalg av tilgjengelige lager, så du kan plukke forskjellige stiler og typer. Kanskje er den største fordelen rimelig. Nye biler er alltid mer dyrt, og de har en tendens til å nedvurdere i verdi mye raskere enn en pre-eide. De krever vanligvis en høyere forskuddsbetaling, vanligvis ti prosent av kjøpesummen. Selvfølgelig, jo høyere forskuddsbetaling, lavere månedlige betalingen vil bli. En ny modell svekker i verdi fra øyeblikket du kjøre den av mye. De miste vanligvis 30 prosent av sin verdi i de to første årene av eierskap.

En annen stor fordel av kjøper bruktbiler er å kunne kjøpe en sertifisert pre-eide modell. De fleste produsenter har innført programmene i sine eksisterende lager. Inventar i disse programmene er vanligvis sen-modell og har relativt lave miles. For å få sertifisering, bør det være noen historie med store skader, og de må gjennomgå en streng kosmetisk og mekanisk inspeksjon. Det er også vanlig for disse modellene å være dekket av en utvidet garanti som tilbyr mange av de samme funksjonene som en ny garanti. Sertifisert pre-eide modeller kommer vanligvis med finansiering spesialtilbud som er på et mye lavere rente enn de fleste nye modellene.

Mange som velger å kjøpe brukte biler fortsatt trenger noen form for finansiering. Ikke alle forhandlere arbeider med samme nettverk av långivere, så noen mennesker kan ha mer problemer enn andre å skaffe finansiering. Vanligvis kunder med dårlig eller ingen kreditt vil kreve en medunderskriver eller må legge ned en større forskuddsbetaling. De mer finansieringsmuligheter en forhandler kan tilby, jo bedre sjanse har av et salg.

Uansett hvor en person bestemmer seg å gjøre kjøpet, vil de føler seg trygge på at de får mest for pengene sine. Mange kunder leter etter forhandlere som vil fortsette å tilby dem avtaler etter kjøpet er endelige. Dette kan inkludere gratis vask, rabatterte oljeskift eller spesiell oppmerksomhet når de er i for vedlikehold og service. Har en kunnskapsrik selgere å lytte til deres behov, men ikke press dem til å kjøpe er også viktig for kunder. Fleste vil bare finne pålitelig bruktbiler til en god pris.