Biler

3 ting å studere før de blir en bil tekniker

For mange mennesker er beslutningen om å bli en bil tekniker en som er laget i ganske ung alder. Noen mennesker elsker å være rundt biler, se på dem, arbeider med dem og snakke om dem. Hvis dette høres ut som du, er det en god sjanse du vurderer en av de mange bilindustrien karrierene. Før du kan bli en auto-tekniker, er det noen områder der du trenger en sterk bakgrunnskunnskap. Kan du ikke liker dem alle, men disse tre områdene av studiet vil hjelpe deg enormt i fremtidige karriere i bilindustrien.

Matematikk

• Ikke alles favoritt emne, men matematikk er overalt du ser i en mekaniker butikk. Mekanisk tilbøyelig mange også har en naturlig talent for matematikk, men hvis du ikke er en av dem, fortvil ikke. Bare prøv å tenke på matte studiene i forstand av praktiske programmer de vil ha i din fremtidige karriere. I kroppen arbeid, for eksempel går matematiske i hvert element i reparasjon. Det er en grunn til at opplevd kroppen arbeid teknikken kan matche ting opp så sømløst. Arbeider på søkemotorer og andre bilen systemer krever også matematiske ferdigheter for alt fra størrelsen på skiftenøkkelen må måten hver brikke passer og arbeider sammen for å danne en helhet.

Vitenskap

• Ved første øyekast vitenskap kan ikke synes å ha mye å gjøre med å jobbe på biler. På noen måter er dette sant, biologi blir ikke mye hjelp når du prøver å montere en motorblokk. Men gjelder noen områder av vitenskap. Kjemi er viktig for å forstå hvordan alle væsker fungerer, men fysikk er viktigst av alt. Lovene i fysikk hvordan alt flytte og fungere som gjelder for mange områder av automotive tekniker. En sterk kunnskap om fysikk vil hjelpe deg gå utover bare forstå hvordan bilen systemer er bygget, og lære nøyaktig hvorfor de fungerer slik de gjør. Dette vil være en stor hjelp i diagnostisere og reparere problemer effektivt.

Teknologi

• Disse dager, alle automotive karriere har et sterkt fokus på teknologi. På toppen av det, teknologien brukes vokser og utvikler seg nesten hver dag. Her finner du teknologi overalt fra butikk utstyr til tøff nok for en bil. Ved å lære teknologi, du har en etappe på bruker de mest avanserte diagnostiske utstyret, og lære hvordan datamaskiner inne moderne biler funksjon. Denne bakgrunn vil også hjelpe deg som tiden går, siden du må fortsette å studere den nyeste teknologien for å holde tritt med feltet. Alt dette vil få deg en bedre bil tekniker.

Med bakgrunn i matematikk, vitenskap og teknologi, vil du være i en sterk posisjon til å fortsette din utdannelse og begynne ditt valg av automotive karriere. Enten du liker disse fagene eller ikke, bare husk at ved å studere dem du alltid arbeider mot din endelig målet.