Biler

Av auto mekanisk læretid

Når du forbereder for auto mekanisk kurs, er det mange elementer må du vurdere for å maksimere sjansen for å lykkes. Studere matematikk, vitenskap og teknologi mens i skolen, og ta gjelder noen klasser direkte mekanisk arbeid som mulig, auto mekanisk Lærlingordninger er en viktig måte å forberede seg for neste trinn. Det første du må gjøre er få lærling, som vanligvis krever søker, intervjuteknikk og gir referanser. Når du har blitt akseptert til ett eller flere posisjoner, er det tid for å velge hvor du skal gå og komme i gang med spennende mulighet lærling gir. Videre er noen tips som vil hjelpe deg å få mest ut av din læretid erfaring.

• Velg den beste mulighet - i noen tilfeller, valget vil bli gjort for deg, som du har blitt akseptert én posisjon. Kontroller ellers for å subtilt intervjue dem som de intervjuer deg. Legg merke til atmosfæren i butikken, og kunnskap om personen utføre intervjuet. Tross alt ønsker du ikke å kaste bort tid på en læretid på en butikk med lite å tilby. Heldigvis, vil du vanligvis har mange solid valg, og det er bare et spørsmål om plukke the best. I så fall gå med din egen personlige preferanser.

• Ta hensyn til kundeservice - kunden er en ofte oversett del av auto mekanisk lærlingordninger, men det er svært viktig. Lære å håndtere kunder vil være uvurderlig til suksess i fremtiden. Hver mekaniker ønsker å jobbe på biler, men kundeservice kommer bare med jobben. Se hvordan master mekanikken håndtere disse sakene, å ta notater på fordeler og ulemper av teknikken sin for eget bruk i fremtiden.

• Aldri være redd for å spørre et spørsmål - gamle uttrykket at "det er ingen dum spørsmål" er veldig apt for læretid erfaring. Husk at du er det å lære, og at de lærer deg også forstå at. Dette fjerner deg slik at du kan stille spørsmål om alle saker, store eller små, at du er usikker. Til slutt vil du være glad for at du gjorde.

• Opplevelse som mulig - du vil sannsynligvis velge en spesialisering når du angi auto mekanisk kurs, men læretid gir en flott mulighet til å eksperimentere. Få litt praktisk erfaring gjør alt du kan, noen sjanse du får. Dette vil utvide dine ferdigheter og gi deg en idé om hva du kanskje ønsker å forfølge i fremtiden.

En mer tips: ikke glem å ha det gøy! Sjansene er at hvis du arbeider med en karriere i bilen service, mekanisk arbeid er noe som du virkelig elsker å gjøre. Lærling auto mekanisk gir deg sjansen til å henge ut i butikkene, snakke om biler, og lære alle slags nye ting. Hvis du liker prosessen, vil du være mye mer sannsynlig å ha suksess.