Biler

Luksusbiler: gode, dårlige og stygge

Noen heldige mennesker er født med en sølvskje i munnen og en Rolls Royce parkert på feiende grus oppkjørselen. Og selvfølgelig er det materialistiske kjennere og sosiale klatrere som en posh bil er forgylling på deres sosiale status. Enten du ble født til penger, aspire til det eller bare ønsker å gi inntrykk av det, det er noen hvem kan motstå spruting på et statussymbol eller to.

En svært synlige riksvåpen din posisjon i livet er en luksusbil. Men er det virkelig verdt det? En prestisjetunge bil er uoppnåelig drøm for mange, men med mindre du er virkelig velstående kostnadene kan være drenering.

Vi ser på oppturer og nedturer i livet med en luksusbil.

Gode...

Hvis du vil imponere naboene, park en Aston Martin på harddisken. Selvfølgelig, elsker de ikke deg for den. Faktisk vil de sannsynligvis tenker du har forbindelser i den kriminelle underverdenen; men det er ikke benektes de vil misunnelse.

Naboer meninger til side, bare nyte den prestisjetunge bilen for hva det er: luksuriøs komfort, enkelhet og nytelse. Nyt dyp, polstret Lær, oppvarmede seter, innebygd lørdag-nav og toppen av rekkevidde i bilen stereo; ta det rolig med cruise-kontroll, Bluetooth telefon tilkobling og i-telefonen docks. Gjør mest av mer benplass og lav hytta støy.

Føler litt selvtilfreds? Nyt!

En Rolls Royce eller Bentley treff en elegant note av aristokrati (et ord av forsiktighet her: for godhet skyld har huset for å matche - parkere en av disse utenfor smuldrer rådet i Wandsworth og du vil miste all troverdighet... og hjul).

Ha god den sporty blant dere vil sannsynligvis lyst etter en Porsche eller Ferrari, mens de tørster etter røff utendørs, "landet-lavadel" se bør velge en ikoniske Range Rover eller 4 x 4 Lexus.

Dårlig...

Avskrivning, for en start. Avanserte biler er ikke en investering. De svekke seg like noen annen bil, spesielt i de to første årene. Kjøpe en annenhånds luksus kjøretøy ikke helt har samme swag til det, men du vil spare penger og unngå at store avskrivning dykk.

Du vil dessuten ikke være overrasket over å høre at topp av området tiltrekker seg uønsket oppmerksomhet fra bil tyver. Vi snakker om organiserte kriminelle her. folk som vil forfølge bilen og bruke avanserte metoder for å få tilgang og stjele den. Kontroller bilen sikkerheten er mer avansert enn Tyvenes. Denne typen sikkerhet kommer ikke billig!

Hvordan miljømessige legitimasjon? Hvis du er tilbøyelig til å være "grønn", kan du vurdere bilen av valget. Høy ytelse, luksus ritt vanligvis innebære en avveining, med grønne legitimasjonen lavt på listen over prioriteringer. Store motorer, høy hastighet og en tunge chassis ta knekken.

Og stygge

Hvis du var født med (og er fortsatt suge fra) at sølvskje, hoppe til slutten. For alle andre, la oss snakke mer om penger. Det er en vulgær fag, men hvis du har mye av det, mynter har i beslutningsprosessen sted.

Kjøpe en prestisjefylte bil er dyrt, men kjører den kan være en avløp, også. Kjøpe tilstrekkelig sikkerhet er kostbar, og disse gass-guzzling skjønnheter vil holde din drivstoff stasjon opptatt og gi kredittkortet masse frisk luft, også.

Først vil du gjøre etter å kjøpe bilen er shoppe rundt bil forsikring, og hvis du ikke vet hvor du skal lete, som kan være et sjokk for. Heldigvis noen forsikringsselskaper spesialiserer luksusbiler og kan koble deg med noen gode tilbud.