Biler

En lys ny fremtid med 2014 mercedes s-klasse ledet intelligent lyssystem

Mercedes-Benz er en av de få bilprodusenter som gjør fremskritt i LED-belysningsteknologien; de presser stadig fremdriften frem nyskapende LED-lys for biler. Mercedes-Benz omfatter deres "LED Intelligent lys System" i sin nye 2014 S-klasse som har nye funksjoner som funksjonen "Adaptive fjernlys bistå pluss", kameraet støttes nattsynet med infrarøde lysdioder, og "Aktive Multibeam" teknologi. Mercedes-Benz er stadig skyve konvolutten på LED-belysningsteknologien med deres nye S-klasse med en helt interiør og eksteriør LED lyser bil.

LED Intelligent lys systemet er designet for å gi bedre resultater enn HID/Xenon lys teknologi og gi umiddelbar tilpasning til ulike kjøreforhold. Frontlys selv består av flere belysning enheter. to projektoren enheter inneholder ti individuelle lysdioder for nærlys og svinger og LED for høy strålen, ti LED for kjørelys og seks for hver blinklys. Funksjoner som den "Adaptive fjernlys hjelpe" tillate fjernlys å være konstant på å gi ytterligere belysning støtte for den lave bjelker og bytte til en tradisjonell fjernlys funksjon ved å plassere re strålen retning når det brukes. Dette gjør at lysene til å forbli lyse mens ikke gi unødvendige gjenskinn andre drivere på veien.

Fotgjengere er tatt i betraktning med teknologien i disse frontlykter. Infrarød LED-dioder brukes til å oppdage tilstedeværelsen av fotgjengere foran og bak bilen tillater føreren å bli mer klar over sine omgivelser. Disse funksjonene er fullstendig automatisert slik at operatøren kan fokusere mer på kjøring og mindre på søker etter farer. Alle disse sikkerhet forbedringer er mulig takket være seks radarsystemer, et stereoskopisk kamera for å lage et tredimensjonalt bilde av biler omgivelsene, tolv personlige Ultralydutstyr sensorer for å oppdage nær-by objekter og fire kameraer plassert rundt bilen.

Den aktive Multibeam teknologien i disse frontlykter kan bestemt belysning av veien. Ulike sensorer på bilen oppdager biler foran føreren og lyse opp veien rundt bilen foran å hindre reflekser og flytte strålen mønsteret følger veien ved hjelp av malt linjene og styrevinkel. Alle disse funksjonene styres uavhengig så hele systemet er aktiv når bilen drives.

I tillegg til alle disse innovative funksjoner på bilen hevder Mercedes-Benz at alle disse LED komponentene krever bare 34 watt per kjøretøy til å opprette samme mengde lys som en 120 watt glødende halogen- eller 84 watt HID/Xenon-systemer. Disse LED-lys produserer mer lys og bruke mindre strøm enn tradisjonelle belysningsløsninger hittil. Fargen på LED-lys er også svært likt dagslys så det skaper mindre belastning på øynene når mørkekjøring; kunstige farger opprette belastning på menneskelige øyne over lengre tid. Det er tydelig å se hvorfor LED-belysningsteknologien blir tatt så alvorlig. Takket være nyskapende bilprodusenter som Mercedes er fremtiden for bil belysning svært lyse.