Biler

Tips for å holde bilen og kroppen din sunn!

Holde bilen sunt:

Min mann er en mekaniker og jeg ville være skamme meg hvis jeg ikke visste passerer langs noen opplysninger om hvordan å holde bilen sunn. Er det noe mer oppskakende enn å sitte i trafikken og bilen dør? Nå, ikke bare er folk bak deg opprørt med deg, men alle tingene du har surklende i hjernen om behov når du kommer hjem alle blir satt på vent ved nødvendig onde for å få bilen fast.

Does noe dårlig skjer når det er et passende tidspunkt for det? Selvfølgelig ikke! Det er alltid det verst tenkelige tidspunktet for bilen til spraking. Fleste tenker ikke over sine biler mye, inntil det er et problem. Og så er opprørt over en regning du ikke forventer.

Biler av i dag er laget med mye mer skapning funksjoner og datamaskin deler enn noensinne. Som enhver mekanisk enhet, de delene er dyrt. Stol på meg når kona til en mekaniker sier at litt vedlikehold vil gå en lang vei å unngå de ugudelige bil regningene. Sjekk listen nedenfor over enkle ting du kan gjøre for å unngå stress av bilen bryte ned og de mest inopportune gangene.

Først og fremst, endre olje på regelmessig basis; 3000 miles eller tre måneder, avhengig av hvilken type olje du bruker. Dette vil være det beste du kan gjøre for å forlenge levetiden til bilen og spare tusenvis av dollar på vedlikehold i prosessen.

Måneden, husk å sjekke alle væske nivåer av olje, kjølevæske, girolje, servostyring væske, bremsevæske og frontruten svaber væske under panseret ditt. Dette vil bare ta deg ca 15 minutter, men vil unngå pinlige sammenbrudd eller bekostning av en ny bil hvis du kjører uten nok olje og motoren griper.

Du bør alltid fylle din gass før får være på tomme. På bunnen av din drivstofftanken sitter smuss, metall innskudd og rester som ikke er bra for drivstoff injektorer eller forgasser. Disse ting komme inn i disse systemene kan skape kaos på hvor godt bilen er kjøring samt bli en heftig regning å fikse elementene som ikke arbeider riktig fra gunk som fikk gjennom.

Sjekke lufttrykket i dekkene ukentlig og planlegge en avtale for å få hjulene justert hvert halvår. Ikke bare vil dette hjelpe bilen har en glatte ri og en tryggere kjøretur, men det vil hjelpe dekkene vare lenger; dermed spare penger i det lange løp.

Endre bilen filtre ofte. Endre filtre bidrar til å forlenge levetiden til din omsorg siden det skal operere mye mer effektivt.

Planlegge en avtale for å endre kjølevæsken minst en gang et år, men helst hvert halvår. Kjølevæsken er ikke gunk fylt fra motoren skaper bedre effektivitet også.

Den viktigste av alle disse tingene er å planlegge regelmessig vedlikehold en gang i året. Dette vil holde dine garantier gyldig og holde mer penger i lommen generelt. Ved å gjøre dette hvert år, din også være proaktive i muligens finne et mindre problem før det blir en kostbare problemet.

Min mann sier hele tiden at han kan gjøre noen bil sist alltid bare ved å gjøre regelmessig vedlikehold. Jeg kan bevitne dette fordi da jeg ønsket å komme ut av bilen min 1979 å få en ny i 1988, fortalte han meg at det er fortsatt i live og at han kan gjøre det leve evig. Plus, ta vare på bilen som dette, vil sikkert øke bilens verdi.

Med alt dette i tankene, ikke glem at kroppen din er ikke annerledes enn bilen. Du gjøre regelmessige kontroller opp besøk til legene å holde ting i sjakk. Når du gjør disse legetimer, er det en flott tid å huske å bringe balanse tilbake til kroppen med vanlig Reiki møter. Dette vil hjelpe i kroppens evne til å helbrede seg selv naturlig når det er behov for helbredelse.

Det er det for nå. Live, kjærlighet, og Le ofte for bedre helse!

~ Nicole