Biler

Fordelene med smart bil keys

Ganske mye alle nye biler er i dag utstyrt med smart nøkkel teknologien, som har gjort å sette en nøkkel til bilen døren for å låse den eller tenningen å starte bilens motor foreldet. Nå har du en senderen fob, som bruker radiofrekvenser til å låse opp bilens dører og starte motoren. I begynnelsen, når intelligent bilnøklene ble først introdusert, var de mest brukt i luksusbiler, siden det var et dyr teknologi, og det ikke fornuftig å implementere den i mindre dyre biler. Noen av de mest populære og avansert smart nøkkel systemene inkluderer Mercedes-Benz Keyless gå integrert i SmartKeys Toyotas Smart nøkkel System, Lincoln's Intelligent adgangskontroll og BMW komfort tilgang.

Kjøretøy som kommer med slik teknologi er utstyrt med datastyrte systemer og kan identifisere driveren som de nærmer seg bilen. Systemet bruker flere microchips og sensorer som overfører informasjon til smart nøkkel, som åpner bildører takket være en radio transponder chip som er installert i nøkkelen. Dette er et såkalt Passive Keyless oppføring System, som ikke engang trenger å ta nøkkelen lommen eller vesken og trykke på en knapp å låse dørene. Når du har angitt bilen, kan du starte motoren ved å trykke på startknappen motor.

Dette er kanskje den mest betydelige fordelene av intelligente over tradisjonelle bilnøklene. I tillegg til å være veldig praktisk, gjør de bilen vanskelig å stjele. Dette skyldes at tyver ikke kan låse opp og starte en bil som har smart viktige funksjoner bruker den tradisjonelle metoden, som innebærer å kutte noen ledninger, så stripping og koble dem. Maskinen i bilen krever at den korrekte koden fra smart nøkkel overføres, og hvis det ikke får det, det får bilen går, uansett hvilke og hvor mange ledninger er kuttet og koblet.

Såvidt ulempene er bekymret, er det verdt å merke seg at det er noen ekstra kostnader som følger med å eie en bil med en smart nøkkel teknologien. Hvis du tilfeldigvis miste din smart nøkkel, kan det koste deg over $100 for å erstatte den, mens erstatte en tradisjonell nøkkel bare koster $10 - $15. Addisjonstegn, du kan ikke kjøpe en ny forståelig nøkkel hvor du vil, siden det er en teknologi som er varemerkebeskyttet av bilens produsent, og du kan bare få en etter en autorisert forhandler, som betyr at du sannsynligvis kaster bort en masse tid og gå gjennom en hassle stund prøver å finne en ny nøkkel.

Videre, hvis du glemmer å slå av motoren før du forlater bilen og la bilen i garasjen, karbonmonoksid frigis og får inne i huset, noe som kan resultere i fatale konsekvenser.

For å oppsummere, smart nøkler kan definitivt gjøre hvordan bilen rides mer behagelig, men du må holde et øye med dem og prøv å ikke miste dem, siden du må betale mye penger å erstatte dem.