Biler

Leie en bil vs kjøpe en bil: hvilke er bedre?

Du har besøkt en forhandlers lager, og du har ditt hjerte satt på den nye bilen; Det eneste igjen for å gjøre er å bestemme om du vil gå med kjøpe eller leie en bil.

Mens du sannsynlig vet de grunnleggende forskjellene mellom de to alternativene - kjøper betaler kontant eller låne penger eierskap av en bil, og leie en bil er i hovedsak en langsiktig leie – er det å forstå fordelene med hver som bør styre din beslutning. Denne artikkelen vil utforske fordeler og ulemper av hvert valg, slik at du kan få tekniske ting ut av veien og flytte til den nye bilen.

Kostnader

Hvis du vil lavest mulig månedspris, er deretter leie en bil uten tvil det beste alternativet. I de fleste tilfeller, vil leie en bil spare deg godt over hundre dollar, om ikke mer i månedlig faktura.

Fleksibilitet

Mange folk går med å kjøpe en bil fordi de vet at dette alternativet sikrer at de har en bil som de holde tritt med sine betalinger. Hva folk flest ikke vet er at leasing en bil tilbyr de samme fordelene; Når lease er opp, har du muligheten til å holde bilen.

Rabatterte kjøp på