Biler

Finnes det alternativer til å nekte å vise motorkjøretøyer posten?

Når arbeidsgivere trenger å ansette noen som er ment for å kjøre et selskap kjøretøy, har de å gjøre en grundig screening-prosess, som inkluderer å sjekke søkernes kjøreforhold poster. Det er kanskje den viktigste delen av screening prosess, som lar deg ha innsikt i kjøring historien til alle potensielle ansatte, og se om de er gode og sikre sjåfører. En motorkjøretøy post viser alle grunnleggende driveren lisensinformasjon, inkludert lisens klasse, anbefalinger og begrensninger. På denne måten vil du vite om noen jobb søkeren har en spesiell godkjenning, for eksempel en farlige materialer godkjenning, som betyr at de kan operere kjøretøy med farlige materialer, eller om de må bruke briller eller høreapparater.

Videre omfatter motorkjøretøyer postene trafikk billett informasjon, som betyr at arbeidsgivere får se om søkere har begått en slags trafikk brudd. En MVR viser og brudd og overbevisning og hvor mange poeng en driver har sin lisens. Hvis en jobb kandidatens MVR viser at de har blitt dømt for en DUI, fart, eller hensynsløs kjøring, du vet at de ikke er egnet for posisjonen de søker på, som gjør hele ansettelsesprosessen mye enklere, og hjelper deg å fjerne uegnet kandidater lettere. Det hjelper også arbeidsgivere beskytte selskapets eiendom og sørge for at de ikke ansette noen som kan sette sikkerheten til andre trafikanter mens du fører et selskap kjøretøy.

Når arbeidsgiver ber å se din MVR, bør du gi dem. Søkere kan nekte å gjøre det, men det anbefales ikke. Du må undertegne en samtykkeerklæring før arbeidsgiver kan få motorkjøretøyer posten. Hvis du har en plettfri vandel, enn du har ingenting å bekymre, og det kan bare gi deg en kant over andre kandidater. Hvis det er noen informasjon i din MVR som viser du er dømt for noen alvorlige trafikk brudd, har du rett til å være skeptisk til å dele denne informasjonen med arbeidsgiver, som det kan skade sjansene for å få jobben. Men det er lurt å levere hver informasjon de ber om, og håpe på best.

Hvis du ikke angir motorkjøretøyer posten, har all rett til å tro at det er noen opplysninger fra kjøringen din historie du vil skjule, og de vil trolig bestemme ikke å ansette deg.