Biler

Analysere statistikk og historien om en bruktbil

Før du kjøper en bil fra en forhandler eller privat, er det ditt ansvar å analysere statistikk og historie før du gjør en forpliktelse. Selv om mest anerkjente bilforretninger tilbyr noen form for sikkerhet sertifisering, må du gå om det nøye for å sikre det er ingen uoverensstemmelser. Uansett om du kjøper en bruktbil eller en ny, det er en kostbar investering, og ikke en som krever en avslappet tilbake tilnærming.

Når det gjelder en nesten sikker investering, minst de neste årene, nye biler er et godt valg men er også betydelig costlier enn brukte kjøretøy. Men med nye biler er ikke problemet bevis vurderer de er produsert i noen plante, noen feil og forglemmelser skje. Kilometertelleren er trolig den viktigste komponenten av et kjøretøy og er også sier mye om slitasje og generelle tilstanden på bilen. Men er det en rekke bilforretninger som tukle med dette også ved å bytte kilometerne tilbake til et tidligere tidspunkt i tid.

Dessverre, det er ingen bekreftende regel å bekrefte hvis kilometerne er faktisk retten seg eller ikke. Det beste du kan gjøre er den forrige eierens følgesedler og odometers målingene å se om de samsvarer. Men slår tilbake kilometer vet hvordan spillet spilles og la ikke rom for å finne med denne metoden. Det blir enda vanskeligere når du kjøper en brukt bil som har hatt mer enn to tidligere eiere som du må gå gjennom flere poster. Det beste å gjøre er å alltid kjøpe en bruktbil fra et svært anerkjente forhandler selv om avtalen er ekstremt sukker belagt og som er svært tiltalende.

Det neste trinnet er å få tak i bil historie rapport, som vanligvis er levert av forhandleren før du kjøper bilen. Rapporten bil vil avdekke en rekke viktige ting av kjøretøyet inkludert antall ulykker det har vært involvert i, antall kilometer, etc. Selv om du kjøper en brukt bil med et høyt antall kilometer til en lav pris, slitasje eller i dette tilfellet antall ulykker ikke kan ignoreres. Antall ulykker angir hvordan uforsiktig bilen ble kjørt gjennom årene, som vil gi deg en god ide om hvor mye reparasjoner vil du pådrar deg så lenge du eier den.

Hver bil en VIN nummer, som hjelper deg med å trekke opp statistikk av bilen, men det er fortsatt en rekke ting som er fortsatt et mysterium. Dette gjelder hovedsakelig til biler faktiske komponentene som motor, overføringer, bæresystem, radiatorer, som alle er svært kostbart reparasjonsarbeid. Selv om du kjøper en bil fra en anerkjent bilforretning, er det best å ha din egen mekanisk utfører en grundig sjekk. Virker ingen gratis, og selv om din mekaniker belaster deg et par dollar for undersøkelsen, den ville absolutt bevare du fremtidige turer til garasjen. Før du investerer i en bruktbil, må du være sikker at du få penger verdt og det er ikke en sitron som vil være bra for skrap noen måneder ned linjen.