Biler

Frakt levering tips - hjelpe sjåførene slåss søvnløshet

Selv den største internasjonale frakt levering selskapet til slutt forlater ansvar for deres lastebiler til sin drivere. Drivere som ikke får nok søvn, men vil sette seg og varene de leverer i stor fare.

Disse tiltakene vil hjelpe deg ut hvis du støter drivere med søvnproblemer:

1. Identifiser tegn på søvnløshet - forventer frakt levering driverne å bølge flagg sier de lider av søvnløshet. Drivere som er plutselig irritabel eller deprimert, har tunge poser under øynene, er alltid apatisk, stadig røyk og holde utkikk etter kaffe, se en plutselige pigge feil, kan ikke huske og konsentrere seg. Hvis du ser en driver som viser disse symptomene, må du be dem hvis de sover godt om natten.

2. Start med grunnleggende - når du har bekreftet at en frakt levering driver har problemer med søvnløshet, neste trinn er å starte med noen tiltak for å sove bedre om natten. Stopp mentalt stimulerende aktiviteter (TV, video spill, bøker) time før sove, ta en kort spasertur eller som hjelper slappe av, redusere inntaket av koffein og alkohol, bruke ørepropper å håndtere støy, finne litt tid til å utøve mer og investere i en fast, men behagelig madrass. Disse grunnleggende tips er raske og enkle metoder for å telleren søvnløshet og bør fungere meste av tiden.

3. Låne en sympatisk øre - stress og personlige problemer er svært vanlige årsaker til søvnløshet, derfor bare lytte til noen ut hans eller hennes problemer kan gjøre en verden av god. Du trenger ikke egentlig å gjøre mye på dette stadiet, men du vil bli overrasket over hvor mye god du kan gjøre bare ved å lytte. Dette er imidlertid ikke noe som kan bli tvunget ved å trekke rang og bestiller dem til å åpne opp. Må noen grad av tillit for opptatt frakt levering sjåførene å snakke med deg om deres personlige problemer, så det er viktig å etablere en sterk forbindelse selv før problemer som insomnia komme.

4. Tilordne dem til én-Skift politikk - gjør ditt beste for å sikre driverne fungerer bare på et enkelt skifte samtidig. Dette kan ikke alltid være mulig, spesielt når du ser mye plutselig ordrer eller når du er grappling med et blødende budsjett. Det er imidlertid en svært effektive mottiltak til søvnløshet. Arbeider regelmessig tillater sjåførene å bosette i et mønster - jobber bare under sine tildelte timer og sovner når de får av sine plikter for dagen.

5. Søke profesjonell hjelp - hvis alle de nevnte tiltakene ikke hjelper driverne håndtere søvnløshet, kan det være et større problem som forhindrer driverne lett sovner. Slike tilfeller må input av sove spesialister, som kan identifisere om søvnløshet har sine røtter i fysiske eller psykiske problemer. Dette er en kostbar løsning der avgifter og medisiner kommer inn i bildet, men det er noen ganger vel verdt pengene hvis det vil sikre din sjåførene får jobben gjort trygt og pålitelig.

Oppbevar disse tipsene i bakhodet, og du vil kunne hjelpe frakt levering drivere bedre håndtere søvnløshet og andre søvnforstyrrelser.