Biler

Beste tips for å holde frakt levering drivere lykkelig

Frakt levering er en jobb som kan være meget beskatte, spesielt når du vurdere lengden tid en sjåfør har til å holde fokus mens å være cooped opp i en svært begrenset plass. Disse tipsene, men vil hjelpe gjøre livet litt enklere.

Stole din ektefelle mer

Blir en lastebilsjåfør tar deg vekk fra hjemmet i lange perioder, så må du lære å forlate mange innenlandske beslutninger til din ektefelle. Menn trenger å støtte deres hustruer med beslutningene de gjør med penger mens kvinner trenger å bruke mange viktige barneoppdragere rearing avgjørelser til sine ektemenn. Den enkle handlingen å stole på din ektefelle å ta den rette avgjørelsen tar mye press på førerens skulder - særlig når behandling med en stram frakt leveringsplan.

Være mer "kjølt" når mulig

Hvis du er en sjef, unngå spuntveggstål drivere med flere regler og forskrifter enn nødvendig. Prosedyrer og vedlikehold av lastebiler er én ting, men å være over driverne for kleskode forskrifter og andre mindre brudd er ikke alltid nødvendig. Hvis du gjør noen kvoter, det vil gjøre drivere føler seg mer rolig med deg og mindre avvikles mens håndtering frakt levering. Oppmuntre dem til å bli mer kjølt og Zen mens på veien også. Dette vil hjelpe driverne unngår problemer når de oppstår andre problematiske driverne eller komme inn trafikk mens på veien.

Får ikke cab misunnelse

Mange nye lastebilsjåfører vil føle behovet for å pakke drosjer av deres lastebiler med all den luksus og komfort som veteran drivere liker: satellitt-TV, satellitt-radio, sove køye og selv prangende cab dekorasjoner. Hindre dem fra å prøve å ta opp til veterinærer og forklare dem at disse driverne tilbrakte år investere i fasilitetene de nå nyte. Du vil bli overrasket over hvor mye denne enkle litt sunn fornuft kan hjelpe ut nye drivere når de sammenligner seg mer erfarne frakt levering sjåfører har i deres førerhus.

Vær høflig på CB

Citizen's Band (CB) Radio er en stor ressurs for å få hjelp og finne folk å snakke på lange timer brukt på veien. Det kan også være en kilde til ekstreme frustrasjon når noen får alle smarte og frekke, med noen drivere får walloped på grunn av noe dumt de sa på CB. Mens CB kan være ganske hektisk og full av brysk språk, bare fortelle driverne å si på CB bare hva de ville si til noen står i samme rom som de er. De vil deretter tenke to ganger om snakker søppel og snu seg til gå mål i prosessen.

Ta med baby kluter

Dette er litt tongue-in-cheek, men likevel, aldri undervurdere bekvemmeligheten av en sjenerøs tilførsel av baby kluter. Dette kan være til stor hjelp mens du kjører, fra rengjøring fettete hender forfriskende ens ansikt! Det er en stor all-around artikkel å gjøre en livet så mye lettere - det er derfor det får hederlig omtale i denne listen.

Oppbevar disse tipsene i bakhodet, og du vil hjelpe drivere gjør frakt levering mer behagelig, praktisk og stress-fri.