Biler

Karosserisett kan opprette et sportslig utseende for bmw-modeller

En bil er et statussymbol, en representasjon av eieren. Når folk kjøper hus, de ofte gi dem en ny maling jobb, henge opp innredning som reflekterer deres personlighet og gjøre andre oppgraderinger. Bileiere kan gjøre det samme. For eksempel en BMW body kit kan gi en bil en fakkel.

Det er noen modeller av BMW linje som godt nytte en body kit. Først er X 6, en mellomstore luksus crossover merket en sport aktivitet Coupe. Den har attributtene til en SUV med dens høy bakkeklaring, alt-hjulet stasjonen og alle vær evne, og store hjul og dekk. Men kombinere disse funksjonene med holdningen til en coupe dristig styling og dramatiske skråtak.

Grunnmodellen er drevet av en 225 kW versjon av N54 3,0 liters twin turboladet inline seks bensinmotor. Det er også tilgjengelig med en to diesel variant drevet av BMW 3,0 liter turbodieselmotor.

BMW X6M er de første bilene fra BMW har en alle hjulet stasjonen system med automatiske girkasser. De er crossovers, i motsetning til personbiler. M med høy ytelse har en twin bla twin turbo versjon av 4,4 liters V8 N63 motor med sylinder-bank omfattende Manifold. Det kan akselerere fra 0 til 60 mph på 4,5 sekunder.

X6M inkluderer en seks hastighet M sport automatisk girkasse med aluminium pull-stil padleårer på rattet. Den har en dynamisk modus, 10 mm lavere Adaptive stasjonen suspensjon, 4 stempel fast calipers foran og stempel flytende calipers på baksiden, 20 tommers legering hjul, hill nedstigningen kontroll, dynamiske stabilitetskontroll og spesielle gjellene i støtfangeren foran.

BMW F10 eller 5-serien ble utviklet for en mer fremtredende oppreist delt nyrene grillen og fravær av Bangle rumpe bakenden styling av E60 forgjengeren. Bilen har tradisjonell BMW-esque design. Den har bredt nyre rister og en uttalt Hofmeister kink med krølles i panseret og under døren.

Midtkonsollen er tydelig vinklet mot sjåføren, tradisjonell BMW design. F10 er en downsized 7 serien med en front dobbelt ball felles kort lang arm suspensjon og ekte multilink suspensjon. Dette gjør F10 mer raffinert men tyngre. F10 opprettholder en konvensjonelle stålet selvbærende.

BMW 7-serie er en linje med full størrelse luksusbiler og BMWS flaggskip bil. Modeller er bare tilgjengelig som sedan eller utvidet lengde limousin. 7 Serien introduserer teknologier og utvendig design temaer for BMW før de er installert i mindre BMW sedan. F01 kan se de beste fordelene fra en body kit.

F01 er første 7 serien med åtte hastigheten automatisk kraftoverføring og alle firehjulstrekk. Det er også den første 7 serien hvor alle motorer er Turbo. ActiveHybrid7 er den første 7 serien med en elektrisk motor. Hjuloppheng foran er en dobbel wishbone design i stedet for MacPeherson struts brukt på tidligere generasjoner.

En body kit er en samling av endringer i en bil, alltid gjort på utsiden. Prosjektpakkene vanligvis inneholder støtfangere, eksos tips, spoilere, maling jobber, sideskjørt, side vakter og taket kuler. Disse tilleggene til en bil vanligvis er ment å etterligne utseendet av en racerbil på gategodkjente biler.

Disse tilleggene i biler gir vanligvis ned kraft og vekt sparing, noe som gjør dem til en praktisk bruk. Men har utseendet av dem blitt så populært at folk legger disse endringene på sine daglige biler å gi dem en viss estetisk utseende.

Karosserideler kit er utformet for å utfylle hverandre og jobber sammen som et komplett design. Det er bedre å kjøpe kits alt eier ønsker i én pakke. Mikse og matche brikkene i fremtiden kan forårsake utseendet modifikasjoner til ser rart og litt off kilter. Selv om det er mer penger på forhånd, er en komplett body kit veien å gå.