Biler

Allerede glatt og attraktive porsche kan være ytterligere forbedre med en body kit

En bil er et statussymbol, en representasjon av eieren. Når folk kjøper hus, de ofte gi dem en ny maling jobb, henge opp innredning som reflekterer deres personlighet og gjøre andre oppgraderinger. Bileiere kan gjøre det samme. For eksempel en Porsche body kit kan gi en bil en fakkel.

En body kit er en samling av endringer i en bil, alltid gjort på utsiden. Prosjektpakkene vanligvis inneholder støtfangere, eksos tips, spoilere, maling jobber, sideskjørt, side vakter og taket kuler. Disse tilleggene til en bil vanligvis er ment å etterligne utseendet av en racerbil på gategodkjente biler.

Disse tilleggene i biler gir vanligvis ned kraft og vekt sparing, noe som gjør dem til en praktisk bruk. Men har utseendet av dem blitt så populært at folk legger disse endringene på sine daglige biler å gi dem en viss estetisk utseende.

Karosserideler kit er utformet for å utfylle hverandre og jobber sammen som et komplett design. Det er bedre å kjøpe kits alt eier ønsker i én pakke. Mikse og matche brikkene i fremtiden kan forårsake utseendet modifikasjoner til ser rart og litt off kilter. Selv om det er mer penger på forhånd, er en komplett body kit veien å gå.

Det er to modeller av Porsche som får størst fordel fra en body kit. Først er Cayenne, en fem-seters mellomstore luksus crossover. Det har den første V8-motoren av Porsche siden 928 ble avviklet. Alle motorene har direkte injeksjon teknologi.

En ny versjon av Cayenne premiere i 2011. Denne versjonen som visuelt kortere og mindre enn foregående med mer muskuløse kurver, mindre Vinduer på baksiden, en hellende taklinjen, dør-montert speil, nye frontlykter, baklysene utvide på bakluken, ledet dagtid lys, og en nydesignet innvendig modellert etter Panamera.

2011 Modellen er 250 kg lettere enn tidligere modeller på grunn av aluminium og magnesium egenskaper i bygge. Dette gjør det også mer drivstoff effektiv enn tidligere oppstillinger. Off-road evnene beholdt selv om Porsche er lavere mot bakken. Dette kompromiss ikke gaten ytelse orientert layout og design. Det tilbys i diesel og hybrid.

Den andre modellen av Porsche velegnet for karosserisett er Porsche Panamera. Panamera er en luksus fire dørs sedan som er foran motor med bakhjulsdrift. Fire hjulet stasjonen versjoner er også tilgjengelig.

Panamera er en mer spennende og høyere utføre alternativ til tradisjonelle executive salonger. Denne modellen kan opprørt noen Porsche puristene siden det var et forsøk på å utvide appell utover Porsche fans. Porsche tilbys funksjoner i Panamera som ikke følger firmaets signatur tilbyr.

Men er Panamera en full størrelse luksusbil med en lang hette og bakre luken bjørner. Interiøret er luksuriøse, moderne teknologiske fasiliteter og skinn møbeltrekk.

Det er et par versjoner av Panamera. Først er V8 drevet modeller av S 4S og Turbo. Turbo versjonen bruker aktive aerodynamikk med en multi scene, justerbar hekkspoiler. Det er også Panamera og Panermera 4 drevet av 3.6 liters V6 motorer produsere 300 hk.

V6 beholder V8's teknologier som direkte innsprøytning, trinnløs inntak kamaksel justering med variabel Heis, behovsbetinget oljepumpe, vannkjøling med Termisk Styrings, en variabel inntak manifold, integrert tørr sump smøring og en Auto Start-stopp funksjon.

Porsche tilbyr også Panamera i hybrid-skjemaet. Den har en kompressormatet 3,0 liters V6-motoren og en 8-trinns Tiptronic S girkasse. Den Panamera S Hybrid kan akselerere fra 0 til 100 km/t på seks sekunder. Den produserer bare 159 gram CO2 per kilometer, gjør det reneste omsorg i Porsche modell området samtidig som en toppfart på 270 km/t.