Biler

Mercedes biler kan oppleve estetiske forbedring med en body kit

En bil er et statussymbol, en representasjon av eieren. Når folk kjøper hus, de ofte gi dem en ny maling jobb, henge opp innredning som reflekterer deres personlighet og gjøre andre oppgraderinger. Bileiere kan gjøre det samme. For eksempel en body kit for Mercedes kan gi en bil en fakkel.

Det er noen forskjellige modeller av Mercedes som har den største fordelen fra en body kit. Mercedes CLS er en utøvende størrelse sedan og kan komme som en firedørs sedan eller fem. CLS har et menneske-maskin grensesnitt med styrepute cam, infrarødt kamera, stemme kontrollsystem, trafikk syltetøyet assistent, 360 graders skjerm, pivot og skyv bakdørene og en Servo-HMI skjerm.

Det er to versjoner av CLS - brenselcelle og plug-in hybrid. Brenselcelle inkluderer en elektrisk motor med en rekke 600 km. Toppfart er 180 km/t. Den har et litiumionebatteri bak ryggstøtten på baksetet. Det er fire hydrogen tanker i overføring tunnelen mellom passasjerer og under baksetet, totalt 5,2 kilo Drivstoffkapasitet.

Plug-in hybrid har en V6-motor med en 7-trinns automatisk girkasse. Det har også et litium ion-batteri med en lagringskapasitet på over 10 kWh, en elektrisk styrkerom 30 kilometer og en toppfart på 250 kilometer per time.

E-klasse er en rekke ledende biler i forskjellige motor og kroppen konfigurasjoner. 63 Er ytelse versjonen for E og den første sedanen bygget utelukkende av AMG. Motoren er 518 hp, betyr toppfart på E63 er 200 miles per time, eller 320 kilometer per time. Det kan akselerere fra 0 til 60 mph på 4,3 sekunder.

Styling av E63 endres for estetisk og praktisk. AMG sideskjørt og bakre forkle gir E63 en aggressiv stil. Større luft blenderåpninger foran tillate mer luftinntak. Det er også en bredere, fakles hjulbuene foran på hver side å imøtekomme AMG forakselen med en 2,2 tommers bredere spor.

S klasse luksus sedan er den flaggskip modellen for Mercedes. S-klasse er alltid modellen til debut Mercedes' siste nyvinningene er inkludert drivverket teknologier, interiør funksjoner og sikkerhetssystemer. S klassen er verdens mest solgte luksussedan.

W221 er større enn andre S klasse modeller med tre utviklet motorer som gir en 26 prosent effekt økning. Det indre materialet er oppgradert for å opprette en mer luksuriøs tur. Senteret konsollen overføring gear nivå er erstattet med en kolonne montert shifter.

En body kit er en samling av endringer i en bil, alltid gjort på utsiden. Prosjektpakkene vanligvis inneholder støtfangere, eksos tips, spoilere, maling jobber, sideskjørt, side vakter og taket kuler. Disse tilleggene til en bil vanligvis er ment å etterligne utseendet av en racerbil på gategodkjente biler.

Disse tilleggene i biler gir vanligvis ned kraft og vekt sparing, noe som gjør dem til en praktisk bruk. Men har utseendet av dem blitt så populært at folk legger disse endringene på sine daglige biler å gi dem en viss estetisk utseende.

Karosserideler kit er utformet for å utfylle hverandre og jobber sammen som et komplett design. Det er bedre å kjøpe kits alt eier ønsker i én pakke. Mikse og matche brikkene i fremtiden kan forårsake utseendet modifikasjoner til ser rart og litt off kilter. Selv om det er mer penger på forhånd, er en komplett body kit veien å gå.