Biler

Komme til toppen av dekk og bilindustrien

Verden til dekket og hjulet industri for de nyeste og beste i bilindustrien, inkludert regummiering. Kunder i denne bransjen trenger å utdanne seg om hva de beste maskinene for ensartethet, dynamisk balanse og geometri.

I bilindustrien kombinerer dekk- og hjulenheten montering rommene alle de nødvendige funksjonene å montere et dekk på et rim, teste den for feil, alle før kunden kjøper den.

Ensartethet i bilindustrien, analyserer force variasjon, avvik og sideveggen utseende i dekk- og hjulenheten samlinger. Uten forsvarlig inspeksjon, disse styrkene påvirker integriteten til dekk og ri av bilen kan kompromitteres drastisk. For å teste ensartethet, foreslår jeg å finne en erfaren selskap utnytte ASTEC dekk og hjul ensartethet maskin.

Dynamisk balanse måler dekk- og hjulenheten samlinger basert på statisk, par og øvre og nedre flyet ubalanse. Hvis dette ikke er riktig merket, kan dekk sprette, vingle og styre feil. For å balansere behov, foreslå jeg VTW dynamisk dekket og hjulet Balance System å teste dekk før satt på en bil.

Geometri målesystemer gir en fullstendig analyse av dekk sideveggen og dekk trå bredde områder. Ved å benytte geometri mål skulle dekket ikke ha feil, som buler eller depresjoner.

Som en driver forventes det at vår dekk er inspisert og godt å gå når de er nye. Bilindustrien test og systemet er den før prosessen, før han ble solgt til driverne.

Hvis du er i denne bransjen, er den erfaring og kunnskap allerede der, maskiner er sannsynligvis allerede i samlingen rommet. Opprettholde den mest oppdaterte maskineriet er viktig, skjønt.

Utdanning er også viktig. I alle bransjer er det alltid mer å lære, ny teknologi for å gjøre en gitt prosessen mer effektiv. TGIS-SL dekk geometri inspeksjon er best av geometri måling maskiner. Utdanning innebærer forstå terminologien også. For eksempel gjelder dekk ensartethet faktisk ingen-enhetlighet, som er et kvantitativt mål for kraft og avvik variasjon i et dekk.

Jeg foreslå gjør en forskning nå og da å holde foran konkurrenter. Hvem er den ledende konkurrenten? Gjøre noen undersøkelser hva de gjør. Hvorfor er de leder? Jeg vil si at det er på grunn av maskiner som brukes og klientell. Det er alltid en leder i alle bransjer; minst hold og stabilisere skal de også.