Biler

Tata manza - nye og stadig mer ønskelig nå

Form følger funksjon. Dette konseptet synes å ha vært fast inngrodd i hodet av folk som designet og bygget Tata Manza. Si at kabinen er romslig ville være et understatement. Denne bilen har kommet langt fra dagene da Tata ga Indica en koffert til å danne Indigo. Borte er trauste interiør og følelser av cheapness. Manza har blitt en virkelig ønskelig bil på mange måter.

Den nye Tata Manza leveres med et utvalg av enten en 1,3 liter, 4 sylindre, 89 hk bensinmotor kalt SF90 motoren som produserer 116 Nm dreiemoment; eller en 1,4 liter, 4 sylindre, 89 bhp dieselmotor kalt Quadrajet90-motor som produserer 200 Nm i dreiemoment. Dieselmotoren føles av puff tider og tunge styringen kan gjøre kjøring i byen for rushtrafikken kjedelig.

Men bilens interiør er et herlig sted å være. Opprette en eksklusiv atmosfære i kabinen var av aller største betydning til designere på Tata Motors. Se på sentrum konsollen og umiddelbart enser først i segment - en touchscreen-grensesnitt for musikksystem, navigasjonssystem og Bluetooth telefon tilkobling. Systemet utfører jevnt og selv om navigasjonssystem ikke var perfekt, det er bare en software problem en oppdatering kan løse. Bilens dashbordet og dørene fortsatt er gjort opp i en nyanse av plomme i øverste enden varianten. Også kvaliteten på flere komponenter føler overraskende bra. Interiøret har fortsatt noen panelet hull, men de er ikke lenger det åpenbare takket til mørkere skygge materialer i kabinen.

Hver enkelt Tata Manza anmeldelsen vil umiskjennelig nevne hvordan romslige bilen er og hvor det er lastet med funksjoner. De er ikke galt. Disse aspektene er alltid den Manza trumfkort. Bilen tilbyr mer plass enn noen biler som er dyrere og er det også pakket med Gizmoer man vanligvis ikke forventer å finne i en sedan i denne prisklassen. Bilen leveres med elektrisk justerbare speil, føLG meg hjem frontlykter (de bo rundt et halvt minutt når dørene er låst slik at beboerne slipper snubler rundt i mørket) og lettmetallfelger øverst ende variant, strøm vinduer, airbag, tåkelys, keyless oppføring, motor startsperre og mer. Den øverste enden EX variant også får en 'uendelig kontrast taket'; som er i hovedsak et tak som er malt enten svart eller sølv å stå kontrast resten av bilen.

Tata Manza prisene variere fra Rs. 6 lakhs for over Rs. 8 lakhs avhengig av og kjøpere vil sikkert få resultatet av Tata Motors' "Mer bil per bil" ideologi. Manza ikke selger som varme kaker når det kom ut, hvilke er hvorfor selskapet har lansert denne oppdatert versjon med enda flere bjeller og fløyter. Hvorvidt disse oppdateringene vil overtale folk til å sette av tid for utstillingslokaler og pisk ut sine chequebooks vil fortsatt bli sett, men en ting er sikkert - Manza har nå gitt mennesker mye sterkere grunn revurdere kjøpe andre sedan.