Biler

Top 3 grunner å installere vinterdekk

Vinterdekk kan virke unødvendig for de som ikke bor i fjellene eller overskrift på helgeturer til skibakkene, men sannheten er, snødekte forhold et godt sett med dem kan redde livet ditt. Her er hvordan:

De er laget for våt snø og isete forhold. Finne deg kjøre i disse forholdene kan være skummelt, spesielt hvis du ikke er vant til klimaet. Men kan vet du har en god sett med vinterdekk hjelpe for å sette sinnet rolig.

1. Vinter dekk har økning trekkraft

Vinterdekk er utformet med mindre trinn og hundrevis av små trådene i treads seg. Med andre ord, har de treads på sitt trinn. Denne variert overflaten av dekket er bedre kjøpedyktig grep veien og is eller snø fordi den har mer flex. De er ekstremt effektiv for å akselerere og bremse på glatt eller uforutsigbare kjøreforhold. Økt trekkraft utvilsomt betyr økt sikkerhet på veien.

2. Alle sesonger dekk er ikke stor for snø

Når du kjøper en ny bil, bli dekk trolig annonsert som alle sesonger, eller Universal. Dette er en generalisering at dekkene vil fungere godt i de fleste forhold. Fordi ikke alle området krever vinterdekk, føler produsenter ikke behovet for å inkludere dem på biler. Men hvis du bor et sted hvor vinter forhold siste mesteparten av året, som i Alaska, eller i fjellene, er det best å oppgradere de Universal dekkene til riktig seg. Forskning gjort av en av USAs største dekk forhandlere viser at vinterdekk kan levere bilen med 21% mer trekkraft at alle sesonger dekk om vinteren.

3. Gir sommer dekkene lengre levetid

Du vet nå at vinterdekk er vesentlig bedre for snø og isete sesonger, men hva om Kostnadsøkningen? Det kan være vanskelig å rettferdiggjøre kjøpe et spesialisert sett med dekk som er spesifikk for en bestemt klima og sesongen, spesielt om vinteren i ditt område varer bare noen få måneder. Men er å plassere din sikkerhet først, de veien å gå. Såvidt kostnader, du betaler for et ekstra sett med dem for vinteren, men som bare betyr at det er mindre slitasje på dekkene sommer og mindre hyppige erstatning. Derfor skal kostnadene om jevne ut.

Med dette blir sagt, vet du nå hvorfor du må installere vinterdekk.