Biler

5 ualminnelig automotive karriere

Mens folk flest tenker på bilreparatøren når de tenker på automotive karrierer, er det mange valg der ute som er litt mer uvanlig. Bare fordi du vil arbeide med biler betyr at du arbeider som generelle tekniker. Noen mennesker gå til bilindustrien maleri eller spesialister på ulike områder av bilen. Her er 5 automotive karriere du ikke kanskje har tenkt på:

Klassiske bilen Restorer

Hvis du har alltid elsket klassiske biler, kan dette være drømmejobben. Gjenopprette klassiske biler tar omfattende kunnskap om hvilket merke eller modell spesialister på, men grunnleggende i en auto-tekniker er en forutsetning. En klassiske bilen restorer jobb er å bringe gamle biler tilbake til sin opprinnelige tilstand, og vanligvis de virker bare på deres favoritt typer.

Bilindustrien Journalist

Mens du kanskje tror en journalistikk er den viktigste delen av å være en bil journalist, er det viktig å forstå hvordan biler fungerer. Folk som fungerer som en bil journalist få se nye biler, selv før de kommer ut. Hvis dine ferdigheter er opp til snus, kan du finne dette en enda mer givende karriere enn går under panseret.

Grønne konvertering

Med gasspriser går opp og mennesker fokuserer på miljøvern, er etterspørselen etter mennesker som kan konvertere gass guzzlers til elektriske biler blomstrende. For å bygge miljøvennlige biler eller konvertere tradisjonell biler, er det viktig å ha et fast grep på elementære samt forstå hvordan hybrider og elektriske biler fungerer.

Kroppen tekniker

Det er en overflod av jobber som faller under kategorien kroppen tekniker, blant annet reparere biler etter vrak, automotive maleri og tilpasset arbeid. De fleste er i estimering skaden gjort en forlist bil og finne ut hva som må skiftes ut eller reparert. Men den tittel automotive malere som touch bilens lakk, arbeide med bilen veggmalerier og gjøre farger.

Auto-Tuner

Mens mange bil tunere foretrekker å referere til seg selv som modders, er en mottaker noen som endrer utseende eller ytelse av et kjøretøy. Dette går utover bare legge en spoiler eller endre dekk. Mottakere med mer kunnskap kan modifisere motoren eller kroppen av bilen for å gjøre det raskere. En god mottaker kan ta en standard bil og gjøre ytelsen rival en sportsbil på markedet. Tuning kan også bare være estetiske, enten det er styrke bilens stereoanlegg eller erstatte lager felger.

Det er så mange bil karriere at det er vanskelig å dekke dem alle. Sjansene er, hvis en jobb er knyttet til biler i det minste, må du ta minst et par mekanikk kurs for å kvalifisere.