Biler

Hvordan selge veteranbiler

For folk som ønsker å kjøpe veteranbiler, er de vanligvis leter etter mer enn bare et transportmiddel til og fra jobb. De vil nyte et stykke historie. For mange bringer bilen tilbake gode minner fra sin ungdom. For andre handler det om å snu hoder. Siden du målretter en bestemt demografisk, trenger du å vite nøyaktig hva innebar under selge klassiske biler.

1. Forskning

Før du snakker med potensielle kjøpere, gjøre lekser og finne ut litt om bilen. Lær alle detaljene i den og noe som gjør dette året og modell spesielle. Interessante fakta som hvor mange av dem er fortsatt igjen eller hvor mange ble opprinnelig produsert kan intriger potensielle kjøpere. Det vil også hjelpe deg i prosessen med å vurdere bilens pris.

2. Finn ut verdien

Før du selger alle kjøretøy, spesielt på din egen som en privat selger, bør du finne sin verdi. Mens Kelly Blue Book er den mest akseptable metoden for nyere biler, er det ikke så mye for antikviteter. Forskning på nettet hvor mye din rekke bil selger for på auksjoner eller rubrikkannonser.

3. Skriv en beskrivelse

Skrive en utførlig beskrivelse om din bil. Folk vil vite alt de kan om bilen, spesielt med tanke på klassiske biler selge for titusener av de med hundretusener av dollar. Du bør inkludere informasjon om motoren og noe bemerkelsesverdig. I tillegg bør du inkludere informasjon om hva du har gjort for å endre bilen. For eksempel, bør du ta hvis det var reupholstered eller hvis du har gjort alle oppgraderinger som bilindustrien maleri. Alle kjøretøy components du oppdatert eller endret bør nevnes også. Hvor mange miles på det merke, modell og år, sammen med din Prisantydning er viktig å inkludere, også.

4. Ta bilder

Ta masse bilder fra alle vinkler. De som er på utkikk etter en vintage bil ønsker detaljer, så wow dem med noen bilder av en bil som er bare blitt polert og er klar til å gå til et nytt hjem.

5. Auksjoner og nettsteder

Post dine bilder og din beskrivende passasje på auksjon nettsteder som eBay Motors. eBay har en bestemt seksjon dedikert til gamle biler. Det finnes også nettsteder dedikert til vintage bil som lar deg dele spesifikasjoner og bilder. Favoritt auto forum kan selv har klassifisert delen.

6. Snakker med potensielle kjøpere

Når du snakker med potensielle kunder, være ærlig. Nevne alt fantastisk om bilen først. Hvis de vokste opp i løpet av kjøretøyet, kan du prøve å jogge minne litt, så du topp deres interesse. La potensielle kjøperen vet hvorfor du selger. Husk å nevne noe galt med bilen.

Og hvis alt annet mislykkes, kan du fremdeles se etter en profesjonell med bil salgsopplæring. Bare Velg en som elsker biler så mye som du gjør og du er klar.