Biler

Hvordan å sette på snøkjettinger

Hvis du bor i Nord-Amerika, er det en god sjanse du trenger kjettinger vinteren. Kjeder øke trekkraft. De gjør det lettere å gå gjennom tykk snø og is og på bratte hellinger. Med denne guiden, vil du kunne fagmessig satt på kjettinger når tid kommer.

Finne riktig kjeder

Det er viktig at du kjøper riktig kjeder til dekkene. Kontroller at du vet merke og modell av bilen, samt merkevare og størrelsen på dekkene. Når du går til auto deler butikken, se på et utvalg av kjeder og se hva som fungerer for deg. Kjedene emballasje viser hvilke biler og dekk passer. Eller du kan spørre en ansatt å hjelpe deg.

Biler med forhjulsdrevne trenger bare kjeder to dekk. Kjøretøy med firehjulstrekk eller i spesielt farlig situasjoner må fire.

Forberede

Parkere bilen på et flatt område hvor du vil få mye plass til å flytte rundt. Sette på parkeringsbremsen slik mot noen rullende.

Pakke opp og gre kjeder. Du vil merke at de gjør en web figur når lagt ut flat. Legge dem ut leilighet nær dekkene du skal bruke. For front - hjulet stasjonen, setter dem på forsiden dekk. For bak-hjulet stasjonen, kan du plassere dem på baksiden dekk.

Sette på kjeder

Holde kjede nettet til dekk. Distribuere personlige kjedene slik at de er fordelt jevnt i tire omkrets.

Begynn feste dem fra toppen. Hvert merke av kjetting har en annen måte å feste dem. Lese følger instruksjonene for å se hvordan din merkevare er sikret.

Fest kjeder til de øvre tre fjerdedeler av hjulet. Det nedre kvarteret dekket er i kontakt med veien, må du vente knytte disse kjedene.

Gjøre trinnene ovenfor for hver andre dekk som må kjeder.

Slå på bilen, trykke ned på parkeringsbremsen og drive frem noen meter. Nytt parkere bilen, og deretter legge de siste par kjedene til hver av dekkene.

Sjekk kjeder

Dra i hver enkelt kjede å sikre at den er sikret riktig. Og at de er flush mot dekket. Du ikke ønsker dem gli når kjøring.

Få i bilen og kjøre et par meter, og få ut og sjekke kjedene igjen. Videredistribuere dem hvis nødvendig.