Biler

5 viktige ting å vurdere i å kjøpe de riktige dekkene for bilen

Etter en stund må du kjøpe nye dekk til bilen din. Det kan skyldes overdreven slitasje eller du ulykke seg. Hvis du er en ny driver, kan du finne det utfordrende for å velge rette for ditt kjøretøy. De har varierende priser avhengig av deres merke og modell. Hvis du er klar til å kjøpe nye, er her noen ting som du kan vurdere for å sikre at du får de mest fornuftige prisene.

1. Bestem hvor mange elementer du får

Hvis du skal kjøpe en eller to av disse bil elementer, må du kontrollere at du får samme klasse som med andre. Også må de nye elementene gå på bilens bakre hele tiden. Du kan shoppe rundt kjøpe nok rabatt varer.

2. Bestemme størrelsen

Du bør definitivt, få disse elementene som har samme egenskaper som de andre i bilen. Vær oppmerksom på at mange mennesker i dag er i å få lav profil produkter som de også ser bra. Du må sørge for at du får produkter laget å håndtere bilens vekt. I tillegg bruk kjøretøy i dag sin Kjørecomputer kontrollere trekkraft. I størrelse er det ikke lurt å avvike med over 5 prosent. På den annen side, er SUVer laget for å håndtere opptil 15 prosent oversize seg.

3. Bestemme hvilke typer du ønsker

Markedet har biltyper som snø, høy ytelse og sesongen dekkene. Vanligvis bør valget være basert på tøffeste klimaet du vil møte. Mange drivere kjøpe et par sett, hele sesongen og vinter typer. Hvis du er kjøpedyktig bli elementer med rabatter, får du ett sett for vinteren og én for sommeren.

4. Bestem sin hastighet vurdering

Maksimal hastighet rangeringer inkluderer S, T, U, H, V, W, Y og Z. Hvis du velger disse vurderingene, kan du fortsatt forventer å ha en jevn, trygg og komfortabel tur. Ikke alle billige produkter er søppel, men må du shoppe rundt for å finne de bedre seg. Også, må du kontrollere rangeringer.

5. Dele varekostnaden sin forventet kjørelengde å få den rette på den beste prisen

Ved å gjøre denne matematiske formelen, i gjennomsnitt må du få around.02 cent per mile. En bildekk verdt $90 som kan kjøre 35 k km er en bedre plukke enn et produkt verdt $50 og kan bare kjøre 20 k miles.