Biler

6 viktige tips for å kjøpe ny bil dekk

Når det er på tide å få en ny og du vil øve på å være en smart forbruker, ønsker du å få best for pengene. Markedet er ganske bred som følge av fremveksten av kvalitet beslutningstakere på 90-tallet. Disse produsentene kunne levere sine produkter til lave priser samtidig forbedre kvalitet og innovasjon. Bileiere har imidlertid i dag enda flere valgmuligheter når det gjelder ganske priset, holdbare og trygt for sine biler. Hvis du er klar til å kjøpe nye dekk til bilen din, er her noen tips for å hjelpe deg.

Vurdere hvordan du kjører og stedet du kjøre vanligvis

Produktlinjer er designet av ingeniører for bestemte resultater som holdbarhet, cushy tur, trekkraft eller sporty kjøreegenskaper i snø og regn. Imidlertid betyr er kyndig å plukke en dyd å gi opp litt av de andre.

Vurdere å kjøpe en som passer alle årstider

For mange drivere er ganske rimelig kompromiss. Dette er grunnen til bilprodusenter tilbyr ofte all-krydret produkter som nye biler opprinnelige utstyr.

Være klar over din nåværende en

Vanligvis må du erstatte dem med samme merkevarer, størrelse og design. Disse funksjonene kan sees trykt på dem. Du må se etter "P" som etterfølges av bredden i millimeter. Du kan også finne høyden som kan sees som et forhold mellom den faktiske høyden og bredden. Du finner R radial og deretter den siste figuren, hjulet diameter.

Vet hvor du skal få din nye

Bortsett fra bilforretninger, bensinstasjoner, butikker, dekk kan også kjøpes ved å beordre dem over Internett eller telefon eller på rabatt butikker. Du kan merke variasjon i forhold til tjenesten og prisen så det er nødvendig å shoppe rundt.

La en forhandler eller mekanisk installere det

Din nye bør være gled over hjulene på bilen og spesielle maskiner skal brukes til å gjøre dette.

Sørg det ha selv

For å gjøre dette mulig, må du rotere det fordi produsenter foreslår at nye biler pleier å være følsomme for de som har ulike grader av slitasje. Hvis du holde det slitasje selv, må du erstatte dem alle samtidig. Derfor må du spore dybdeskarpheten slitebanen så du vil være i stand til budsjett for utgiftene på forhånd.