Biler

7 tips for å finne riktig tidspunkt å erstatte bil dekk

Når det gjelder å eie en bil, opprettholde bil dekkene er et viktig aspekt. Imidlertid kan det ikke være lett å vite når du skal kjøpe nye. Det er bare nødvendig å lære å vurdere din tilstanden slik at du vil minimere risikoen for redusert trekkraft, utblåsninger og hydroplaning stund du kjører på veien. Her er noen tips for å hjelpe deg å bestemme riktig tidspunkt å kjøpe nye.

Sjekk hver sin vegg

Det er viktig å sørge for at veggene ikke har skade tegn som buler og sprekker. Hvis du finner tegn på skader på sin vegg, må den erstattes umiddelbart. Vær oppmerksom på at en skadet på den kan blåse mens du kjører bilen på veien å sette ditt liv og andre sjåførens risiko.

Sjekk for ujevn slitasje i alle overflater

Slik at du skal kunne delene som berører bakken mens du gjør inspeksjonen, må du flytte bilen.

Sjekk dybden på slitebanen

Hvis du tror du ikke har nok slitebanen, har du muligheten til å utnytte en fjerdedel i måle dybdeskarpheten slitebanen. Sette kvartalet i slitebanen med en leder-opp-ned på tre forskjellige steder. Når en tomme fra det innsideinformasjon, deretter en tomme fra utsiden og midten. Når du kan se alle hoder fra sjekkpunkter, skal de bli erstattet.

Sjekk Treadwear barer

Disse barer kjører i en horisontal måte over bilens dekk. Du har fortsatt å sjekke disse barer selv om kvartal testen ble vedtatt av dekkene. Når du ser treadwear barer flatt med din overflaten må erstattes.

Når lufttrykket regelmessig

Du må vite at når trykket ikke opprettholdes, en langsomme lekkasjen kan skje i det betegner behovet for en erstatning.

Erstatte punktert

Det er nødvendig å få en ny når finnes en punctured. Selv om det er et alternativ å reparere noen punkteringer benytter en lapp, er erstatning fortsatt det beste alternativet i noen tilfeller.

Nye klimaet betyr nytt element

Hvis du overfører til en ny plassering som har en annen klima, må du kjøpe nye. Ulike typer dekk er nødvendig i forskjellige klimaer. For eksempel, når du bor i ac klima med harde vintre, vil du måtte få en form for det som er forskjellig fra hva en person som bor på et sted med et varmt klima skal komme.