Biler

Kjøper en bil - forhandler vs privat fest

Leter du etter en pre-eide kjøretøy å kjøpe kan vise seg for å være en ganske stressende og skremmende oppgave for mange. Fleste starter ved å se på ulike lokale forhandler nettsteder og klassifisert annonsen nettsteder som Craigslist og bakside. Du gjøre mange telefonsamtaler bare finne ut bilen du har funnet etter timer med søking er solgt eller var uriktig fremstilling av annonsen og ikke har funksjonen som gjorde deg ringe.

Mange nettsteder er nå tilgjengelig for å hjelpe deg med bilen handle uten å måtte gå til hvert individuelle forhandler nettsted. Disse vise vanligvis mange biler fra lokale forhandlere nettsteder og noen tilbyr også biler av private selgere. Få av nettsteder du kan prøve er:

1. Edmunds.com

2. Cars.com

3. Usedcars.com

4. lemonfree.com

5. Autotrader.com

6. Carsforsale.com

7. Cars.oodle.com

8. Motortrend.com

Når du ser på en bruktbil har du to hovedalternativer:

1. Kjøp fra en privat eier

Velge å kjøpe fra en privat eier kan være ganske gamble hvis du er ikke en mekaniker eller ikke har med deg å sjekke ut bilen. Mange ganger folk prøver å kvitte seg med en bil enten fordi de outgrew det, hadde er det for lang eller det et problem med den. Du vil kunne få bilen litt billigere hvis du kjøper direkte fra en eier. Men må du også få bilen registrert, betaler skatt, få det inspisert, gjelde for koder selv og bruke tid på MVA, så ikke glem å legge som koster til budsjettet. Også, hvis noe går galt med bilen når du har kjøpt det, det er alt på å få det løst.

En ting du bør være klar over er ikke alle biler annonsert som "av privat selger" er faktisk for salg av tidligere eier/operatør av kjøretøyet. I dag, kjøper mange biler bare for å snu rundt og selge dem for profitt etter noen små reparasjoner å dekke faktiske problemet.

2. Kjøpe fra en bilforhandler

Velger å kjøpe fra en bilforhandler har sine fordeler til tross for det faktum at du kan betale noen hundre mer enn hva du ville kjøpe fra en privat fest. Forhandler biler er pre kontrolleres før salg vanligvis forhandleren tar seg av alle de nødvendige papirene for kjøretøyet. Du får også en garanti på bilen så lenge det er ikke en "som er" kjøretøy og mange ganger du kan kjøpe en utvidet garanti for bilen for en liten ekstra kostnad.

Kjøpe fra en bilforhandler gir deg noen fordeler som du velger giveren nøye. Det er mange forskjellige måter å vurdere en bilforhandler og finne om det er bra sted å gjøre forretninger:

1. Sjekk ut sine vurderinger på Google, Yahoo, Yellowpages og andre nettsteder for gjennomgang. (du kan alltid bare Google forhandler navn + vurderinger)

2. Sjekk ut virksomheten med Better Business Bureau.

3. Spør dine medarbeidere, familie og venner for sine meninger.

Sjansene er du har minst et par av anerkjente forhandlere rundt, uansett hvor du bor. I et større byområde forhandlere er rikelig og kan være ganske spesialiserte for bestemte kundebehov. Uansett hvordan du velger å kjøpe en bil, enten det er fra en privat fest eller en forhandler, gjøre leksene dine før du logger på den stiplede linjen.