Biler

Førerens eksamen tips om hvordan å unngå feil og vises trygg å sensor

Det er ingen hemmelighet at førerprøven kan være vanskelig for noen mennesker. Vurderer som halvparten av første gang teste takers mislykkes, har veien eksamen et rykte for å være enkelt.

Dette betyr at du må følge fotsporene til andre som har mislyktes. Hvis du allerede har tatt det mislyktes, kan du alltids prøve igjen. La ikke det bli en stor avtale - det er bare skremmende hvis du lar det er. Å vite hva du vil testes på og praktisere vil derfor innpode du med selvtillit. Hvis du ikke føler veldig trygg nå, trenger du mer trening.

Du skal også skrive ut en kopi av en sjekkliste over hver siste ting du vil testes på, inkludert ting som kan virke noe trivielt. Lage et notat av alt du trenger å øve på og gå ut der og gjøre det.

Hvis du har en god sjåfør utdanning lærer, de skal hjelpe deg finne ut hvor du trenger å gjøre forbedringer.

Her er en liten sjekkliste for noen av tingene du trenger å gjøre for å passere:

Når du kjører, ta hensyn til de andre driverne på veien, samt fotgjengere og andre objekter. Husk å holde øynene beveger seg. Du kan ikke bare stirrer på veien. Ikke la noe distrahere deg, heller. Mens du ser alt, ikke bli altfor fokusert på noen ting.

Du bør også sjekke speil regelmessig. Når du gjør en sving, trekke ut av en parkeringsplass eller forbereder å passere en annen bil, husk å sjekke blindsonen.

Vite hva hver enkelt tegn betyr og hva å gjøre når du når dem. Vet hvordan å lese trafikklys og piler også. Du vil ikke kunne passere hvis du viser forvirring om når å gå og hvilken vei å slå på.

Vet nøyaktig hvor å sette hver hånd på rattet og holder den fast, men ikke stramt. Når praktiserende, komme inn i vanen av styre jevnt. Grep aldri rattet eller du kan forårsake en ulykke.

Har du full kontroll over bilen? Hvis du viser at du er skremt av noe, vil sensor merke. Selv om du er nervøs, bør du prøve å bo så rolig som mulig. Hvis noe skremme deg, ta pusten dypt og fortsette.

Hvis du er redd for å gjøre feil, trenger du bare å holde studere og trene. Bli kjent bilen og ruter i ditt område som baksiden av hånden. Du kan sende så lenge du er positivt om hele greia!