Biler

Ønsker å få førerkort? Lær om testene og hva de skal gjøre for å passere

De to trinnene du må ta for å få førerkort er en skriftlig eksamen og deretter en veien test. Skriftlig eksamen er enkel nok. Mange DMV steder kan i disse dager, det tas på en datamaskin. Hva noen mennesker har et problem med er veien test. Du vil faktisk har å demonstrere en profesjonell sensor som du vet hvordan du skal kjøre, og du kan gjøre det trygt.

Dette gjør noen mennesker føler skremt. Overvåket for flere minutter av noen som sitter rett ved siden av du er noe som kan gjøre deg nervøs. Dette betyr imidlertid at du kan holde deg rolig og pass.

Når du passerer den skriftlige testen, får du praksis med en lærer. Læreren kan være noen fra instruktør for faktiske kjøring til en ansvarlig voksen som kan være klarert for å gi deg gode råd.

Husk å se over kjøring guider og se videoer på nettet. Det er alle slags nyttige ressurser som hjelper deg med å lære å kjøre. Lese og studere hver dag før du går i praksis. Etter å praktisere, gå tilbake og se over noe du kan ha problemer med. Vet hva du kan gjøre komfortabelt og hva du kan gjøre. Med en god lærer og nyttige ressurser, vil du ha potensial til å bli en god sjåfør.

Der kan du praksis? Se på et kart over ditt område for å se om det er noen veier og parkeringsplasser som er relativt tomme til tider du tillates å kjøre. Sitter i bilen mens det er parkert i noen minutter, og bare hold hjulet. La hendene få brukes til følelsen av det. Også har din instruktør forklare alle instrumenter og mekanisme for deg. Praktisere justere speil, lære hvordan du slår av vindusviskerne. vet hvor statuslysene er og hvordan du bruker dem, osv.

Hvis du allerede har gjort alt dette, så sørg for at du får god praksis i. Flytte deg opp, litt etter litt, mer overfylt veier. Før du forsøker å kjøre på overfylte veier eller kryss, vet du hva å gjøre når du nærmer deg noen tegn. Du bør forstå trafikklys og hva de betyr.

Fortsette å øve før du har overvunnet eventuelle problemer du måtte ha. Vet hvilke områder du trenger forbedring på og praksis tilsvarende. Samtidig, ikke forsømme "lett" ting - du må kanskje oppfriske hukommelsen her og der.

En av de viktigste tingene å huske er at du kan alltid prøve igjen hvis du ikke, så ikke banke deg hvis du ikke får førerkort på første forsøk.