Biler

Åpne eller lukkede frakt hva bør du velge?

Når du sender bilen det finnes tilbyr to alternativer for at de fleste auto rederier kjøretøy transport. Disse to alternativene se vanligvis åpne frakt og lukkede frakt; begge disse typer Norge har sine fordeler og ulemper når det gjelder shipping et kjøretøy. Men alt dette avhenger av typen kjøretøy du leverer samt forskjellige behov som følger med det kjøretøyet. I denne artikkelen vil vi se på begge disse typer transport med pro's og con's hjelper deg med å forstå hvilke alternativer du bør ta med bilen.

Åpen bil Transport

Åpne transportører er den vanligste reise når du flytter et kjøretøy (de velkjente 10 bil dumpere). Som du kanskje allerede vet om du har sett en av disse dumpere før de forlater kjøretøyer som de bærer vidåpne for utenfor elementene, i motsetning til sine lukkede motparter, dette blir sagt de er vanligvis det beste alternativet når det gjelder transport av de fleste typer kjøretøy. Årsakene til dette er at de er mer tilgjengelig modus transportmidler, med alternativet blir mer tilgjengelige gjør det så prisen å transportere kjøretøyet på denne måten kommer ned i pris som fleste selskaper tilbyr denne transportmiddel. De viktigste downfalls denne typen bærer er at kjøretøyet som tidligere nevnt er helt åpent for alle elementene, og hvor de fleste bedriftene ønsker å sikre at kjøretøyet når du det på samme måte som det var igjen med selskapet det er noen anledninger hvor bilen skal bli våt av regn eller støv eller i verste fall kjøretøyet kan medføre en ripe fra sparket opp rusk fra den biler rundt dem, en annen sak kan komme fra åpne bærere er muligheten for væske lekker fra andre biler leveres sammen med din, hvis ved en tilfeldighet at noen uforsiktig har sendt sine kjøretøy vite at det har en feil det kan lekke væsker ned på bilen, nå de fleste bedrifter med sørge for at cabrioleter og biler med klut topper er lastet på topp rack med transportøren å unngå denne typen.

Lukket bil Transport

Mens lukkede transport ikke er så ofte tilgjengelig som motstykket, er det fortsatt en svært populær metode for levering kjøretøy, som de pleier å tilbyr en mye sikrere metode for frakt bilen, som de ikke er eksponert for elementene, eller er de plassert på to stativer som de ville være i en åpen transportør. Lukkede transportører pleier også å tilby en større forsikring siden kjøretøyet ikke blir bombardert med alle elementene og rusk som med åpen bærere, en annen fordel til vedlagte bærere er hvis du har en spesiell/modifisert bil som er klassifisert som "lav-klarering" så de kan lastes inn i bærer fordi de kan bli lastet med saks heis i stedet for en rampe som på åpne bærere. De viktigste ulempene til dette alternativet av bilen frakt er at det er ikke så lett tilgjengelig som motparten åpne basert med dette problemet du kan bli pålagt å gi mer avanserte varsel ordne forsendelsen, en annen stor ulempen til denne typen frakt er på grunn av mindre antall disse bærere prisen er mye høyere noen ganger blir så mye som 100% dyrere.

Så du har nå alle grunnleggende informasjon om hver av de forskjellige bil carrier, men hvilken bil er riktig en for deg? Dette kommer ned til hvilken type kjøretøy du leverer hvis den gjennomsnittlige familien bilen så i de fleste tilfeller åpne carrier transport er en du vil gå med, men hvis du er transport en vintage/Vis bil så du kommer til å transportere bilen din i en lukket carrier siden dette gir en mye lavere risiko for bilen blir skadet.