Biler

To måter å lyse opp din lisens Tallerken lys

Nummerskilt lyset er et lys på bilen som lyser opp lisens plate av kjøretøyet. Dette bidrar til å identifisere bestemte lisensnummeret som DMV har på filen for kjøretøyet. Fabrikken lyskilden for de fleste biler er en tradisjonell glødende halogenlyspære som produserer en svak glød. På grunn av måten lisens plate lys boliger er utformet eller mengden lys som produseres fra lyset, det kan ikke være passende å møte forventningene til noen bil-entusiaster som ønsker mer produksjon. Det er to måter å drastisk forbedre utseendet og produksjon av bilens nummerskilt lys. Denne artikkelen vil forklare fordelene og alternativer tilgjengelig for å få det LED lys utseendet.

LED står for lysdiode som er en halvleder som produserer lys når elektrisitet blir introdusert for sin krets. LED lys tilbyr mye mer lumeneffekt per watt strøm forbrukes gjør dem mye mer effektiv på konvertere elektrisitet til synlig lyseffekt. I hovedsak er LED mye lysere enn vanlig halogen glødepærer som er samme størrelse. De er også mer pålitelig enn vanlig filament lyspærer grunn av det faktum at det er ingen bevegelige deler eller komponenter som oppløsning over tid; LED siste ofte opp til 50 000 timer i ideelle arbeidsforhold. I tillegg til alle disse fordelene, er LED lys også tilgjengelig i forskjellige farger og nyanser; juridisk fargen for lisens plate lys programmet ville være hvit og gul, men hvis du føler eventyrlystne kan du velge andre eksotiske fargene at LED-lysene er kjøpedyktig tilbud som blått, rødt eller noe lignende.

LED erstatning pære er den vanligste måten å få fordelene av LED-lys. LED erstatning pærer er i hovedsak hva navnet tilsier; en lignende størrelse pære som bilen bruker, men en LED-versjon i stedet. De fleste LED erstatning pærer har LED-dioder plassert rundt pære å spre lys akkurat som hvordan fabrikken pære ville. Lys erstatning pære er begrenset til typen LED brukes og mengden av dem på faktiske pære. de fleste LED nummerskilt pærer gir nok lys for de fleste, kan det ikke være nok for andre. Dette bringer oss til den neste typen LED-lys tilgjengelig for lisens plate lys som er erstatning forsamlingen.

Den andre måten å få fordelene av LED er å kjøpe en direkte passform LED lys-samling. For mange biler, er fabrikken pære plassert i en større samling som bruker et støpsel og stikkontakt for å holde det på plass. Denne hele samlingen kan erstattes av en LED tilsvarende som bruker fabrikken selen for å slå den opp. Disse typer lys kan tilby mye mer lyseffekt enn vanlig LED pære erstatning på grunn av den spesielle utformingen av bolig- og mengden av LED-dioder brukes.

I konklusjonen, hvis du trenger en lysere nummerskilt lys, er den beste måten å oppnå dette å gå med en LED pære erstatning eller LED forsamling. begge er fantastiske og gjør en god jobb, men sistnevnte er lysere. Fordelene at LED lyser tilbud over glødende halogenpærer er opplagt; Det er ingen tvil hvorfor LED lys er det primære valget for fabrikken lys på mange biler som Audi, Mercedes-Benz, BMW, Lexus, Cadillac, og mye mer.