Biler

3 måter dukker clutch i en bil med en manuell girkasse

Mens motorsykler har kick starter, har ikke biler. Dette er grunnen til det er begrensningen å alternativer når batteriet på bilen dør. Men med en bil som har en standard eller manuell overføring; Det er mulig å pop clutch når start det. Dette er en effektiv metode når batteriet er helt lav snu motoren. Når batteriet er helt død og ikke lenger kunne holde en ladning, må du imidlertid gå for batteribytte fordi denne metoden ikke fungerer. I dukker clutch i en bil med manuell girkasse, er her en veiledning som hjelper deg.

Få inne i bilen og nøkkel tenningen i

Du må komme inn bilen og trykke ned clutch slik at du kan flytte bilen i "Nøytral." Nøkkelen må være slått til "På" posisjon. Trykk ned pedalen clutch og brems og skifte bilen i utstyr. Når bilen foran er hellende høyere enn baksiden, bør det bli flyttet i revers. Når bilens bakre er høyere og kjøretøyet kan rulle frem, så du kan putte den i første eller andre eller tredje utstyr. Det er trolig for forskjellige biler å starte bedre i ulike tannhjul.

Brems Pedal bør være la ut

Du må kontrollere at du ikke delta i nødbremsen. La bilen å begynne å rulle og trekke foten av din clutch raskt. Som bilen lurches, må du trykke ned clutch igjen. Bilen må starte.

Bremse bilen og Skift i nøytral

Som motoren salgsboder, i stedet for starter, må du gjenta trinn 1 og 2 deretter bytte til en annen gear. Når du ruller bakover, vil bytte til en annen utstyr ikke være mulig.

Når du prøver å popmusikk clutchen mens du er på et flatt underlag, spørre noen mennesker å presse bilen når dukker clutch. Også når det er ingen med din og du er på et flatt underlag, må du la døren til bilen åpen og presse bilen bakover med venstre fot som du pop clutch med høyre fot.

Vær oppmerksom på at du bør unngå prøver å pop clutchen mens bilen er i trafikken. En bil som har servostyring er ikke lett å styre som den er slått av og som hydraulikk er faktisk elektrisk, det er vanskelig å stoppe.