Biler

4 nyttige instruksjoner rengjøring bildeler

Rengjøring bildeler er alltid en del av en automatisk reparasjon jobb før du erstatter deler. Etter en tid forventes motordeler å bli klaka med gunk og olje fra motoren varme. Rengjøring deler jevnlig kan eliminere brenne på fett og smuss og holde bildeler fra seg ute ganske snart. Mens du holder en tune-up, kan fjerne slike deler og gi dem stor børste før jobben er gjort. Følgende er noen instruksjoner rengjøring bildeler.

Fjerne bilen delene du vil rydde

Alle bolter og skruer må holdes i en plastpose å sørge for at du ikke mister dem. Så kan du sette dem til side. Hver pose må merkes den tilsvarende delen. Sikkert, du vil ikke være fornøyd som søket gjennom små skruer til å finne en som går til en bestemt del.

Hell en rengjøring løsningsmiddel til et grunt Panorer

Bortsett fra denne løsemiddel, kan du også bruke såpevann eller avfettingsmiddel. Det er oppvaskmiddel vaskemidler som kan behandles med fett effektivt. Sett alle bil deler i pannen og holde det i 15-30 minutter avhengig av smuss må du fjerne fra delene.

Få dårlig klaka deler sprayet med ovnen renere

Du må utføre hvis gunk og fett oppholdt selv om du har dynket dem allerede. Sette delen på stykke avisen så spray noen ovnen renere på. Husk dette utenfor under solen i ca tjue minutter.

Bruke en stålull Pad eller børste til å skrubbe deler

Scrub fjerner fett og smuss. Etter rense deler, prøve å sjekk for flekker som kan ha vært savnet. Bruk en myk klut til å tørke delene med. Som du skrubbe ovnen renere av, må du sette gummihansker. Det er også viktig å gjøre arbeidet i et område som har nok ventilasjon. Ovnen renere røyk er kjent for å forårsake helseproblemer ved innånding. Du må lese løsemiddelets retninger før du bruker det og deretter kaste det skikkelig når du er ferdig med den. Videre bør gummiringer eller plastdeler ikke brukes med løsemidler fordi dette kan skade plast. Det er noen kjemiske løsemidler som kan spise gjennom gummi. Ovnen renere benyttes på metalldeler fordi det er sannsynlig å være svært caustic for plast.