Biler

Flåten basert handel kjøretøy sikkerhetstips

Det er et megalith tverrsnitt av selskaper verden over som er avhengige av sine flåter av biler fra biler til store lastebiler for kommersiell levedyktighet. Kurer selskaper, legevakt, drosjer, store representant selgere tall navn men noen. Det er ikke langt nådd for å anta at det er store kostnader for slike selskaper i den i oppkjøp og forsikring av disse kjøretøyene. Det er imidlertid en del av deres sosiale ansvar av slike bedrifter å sikre veien verdighet og sikkerhet ikke bare sine ansatte men andre trafikanter som helhet.

Her er noen grunnleggende sunn fornuft faktorer som hjelpe krasj unngåelse. De er:

· Funksjonell frontlykter, reflekser, indikatorer og signal enheter

· Funksjonell interiør og speil

· Funksjonell bremser, styring og fjæring

Arbeidsrelaterte veien kollisjoner er den ledende dødsårsaken i amerikanske arbeidsplassen. Nesten 12 000 dødsfall var regnskapsføres etter denne faktoren mellom tidlig på 1990-tallet og 2000-tallet. Dette setter arbeidsgiver en distinkt ulempe fra get-go. Ikke bare er forsikringspremier på flåter større men personalet involvert skadet stede tap av produktivitet, samt personlig smerte og lidelse. Lastebilsjåfører viser de høyeste fatality prisene.

For selskaper som har flåter av kjøretøy følgende funksjoner er nå tilgjengelig i de fleste biler og lastebiler er:

· Hindring følerne - å gi avstanden til tommen en til hvor nær kjøretøyet er hindringen

· Automatisk parkering systemer

· Pre-sammenbruddet systemer

· Brems kontrollerer når snu et hjørne

· Emergency bremsesystemer

· Anti-låsing bremsesystemer

· Automatisk bremsesystemer

· Stabilitetskontroll

· Antispinn

· Lufttrykk overvåkingssystemer

· Omvendt kameraer

· Tilpasningsdyktig lykter

· Nattsyn

Arbeider kollisjonsputer og setebelter er også av største betydning. Innlegget krasj overlevelse kan også bli påvirket på av avansert teknologi som kollisjon melding systemer. Dette påvirker sterkt overlevelse i innlegget krasj scenarier.

Det er også viktig for selskaper å huske at de yngre føreren av bilen mer risikoen det er relatert til trafikksikkerhet og effektiv kjører. I de forente stater drivere er kjøpedyktig skaffe lisenser i en alder av 16 i Storbritannia et førerkort kan fås på 17. Sørafrikanske drivere kan få sine lisenser på 18 år. I Sør-Afrika i visse sektorer av forsikringen er virksomhetsfaktorer under 25 år ikke stand til å sikre forsikring på sine biler. Disse driverne er ofte i kognitivt modne sammenligning for eldre drivere og åpenbart mangler kjøring og på veien opplevelse av sine eldre counter deler. Disse faktorene bidra mye høyere krasj priser i dette bestemte demografiske. Dette er absolutt en faktor tas i betraktning når utnevne en driver som en del av kjøring flåten gruppen.

Sikkert er det beste for flåten basert selskaper for å opprettholde sine kjøretøy for å føle minimum effekten av tap av produktivitet og forsikring koster som til slutt vil påvirke bunnlinjen?