Biler

Blodbadet på sørafrikanske veier

Det er helt sjokkerende å vite at mellom 13.000 og 14.000 liv er tapt årlig på veiene i Sør-Afrika. Når vi går inn i tykke av høytiden er dette at sitter på den først og fremst i våre sinn. Tusener på tusener av disse ulykkene kan forebygges og ennå, sørafrikanske trafikanter noen merkelige og ukjent grunn synes ikke å bry seg med sin personlige sikkerhet, sikkerheten til sine kjære og sikkerheten til andre bare så dyrebare trafikanter. Hvert år er det flere og flere biler på veien. Spørsmålet er hvordan i all verden vi senke dødsraten på våre veier?

Det er flere faktorer som bidrar til disse skremmende statistikk. I utgangspunktet er det tre kategorier der Trafikkdrepte faller. De er menneskelige, bilen og veien faktorer. Vi trenger å se på internasjonale veien praksis å se hva vi kunne oppta å redusere disse tallene. Og vi trenger å gjøre det raskt. De mest grunnleggende tingene vi trenger å se på er viktigheten av å følge trafikkreglene og regler i forbindelse med håndheving og nesten aldri tenkt på og svært viktigere og sikkert oversett er kjøretøy engineering og tilstand av tjenesten. Menneskelige faktorer er årsaken til de fleste dødsulykker på våre veier. Fart, alkohol eller narkotika bruk og selvfølgelig fotgjengere er et stort problem. Veien faktorene omfatter ting som veien overflaten, glatte veibaner og værforhold, mangel på gatelys og forårsaker dårlig sikt.

Det finnes imidlertid forhold under din kontroll som du kan implementere bedre dire statistikken for våre veier. Nyere studier har vist at bilen feil fører ca 10% av veier ulykker. Vi finner oss i land der offentlig transport må overvåkes mye tettere. Overbelastning av Taxi og busser er et stort problem med mange en taxisjåfør som ulisensiert og ikke veien verdig tilfeldigvis strekke av fantasien. Dekk sprengning og blir for er en annen faktor dysfunksjonelle frontlysene er også et problem. En av de mest slående tingene som faller inn i denne 10%-statistikken er bremser sviktende. Betyr ordet unødvendige våren til sinnet?

Lets ' er ansikt den, vi alle tror vi er den beste driveren siden Niki Lauda, men under det enorme trykket av uforutsette og svært uventet arrangementer på veien, skal våre biler i mint stand slik at selv om verste skulle komme til verste siste vi trenger å bekymre mekanisk svikt grunn å overse riktig vedlikehold. Ingen glans defensiv kjøring og avanserte kjører kurs kan stoppe bremsene fra mislykkes fordi bilen ikke har vært for en tjeneste i de siste par årene.

Det er av ytterste import å innlegge sted advarende tiltak for å sikre at en er så trygt som mulig i alle situasjoner. Vedlikehold og tekniske bilen på en veletablert anerkjente motor engineering tjenesteleverandør kan bety forskjellen mellom liv og død - ikke bare for deg, men alle andre på våre allerede svært farlige veier. Det kommer til hjernen når jeg er fast i trafikken bak en mors taxi som sier "Baby om bord".