Biler

Tenningen coil - hvorfor er det viktig å kjøpe en god kvalitet?

Ignition coil er en liten, men en viktig del i bilens tenning. Uten ville bilen ikke starte. En god ting om ignition coil er at selv om den ikke, det er lett å finne en og erstatte det selv. Imidlertid spiller velge en pålitelig en nøkkelrolle i å sikre optimal funksjonalitet tenningssystemet. For å sikre at du gjør dette, må du lære om funksjonen, typer, og ting du bør vurdere før du kjøper for å få et beste avtale. La oss diskutere her detaljene.

Funksjonen av tenningen coil: den viktigste funksjonen av tenningen coil er å forsterke spenningen produsert av bilens batteri og aktiverer tennplugger brann. Dens rolle er avgjørende fordi bilens batteri gir bare 12 volt strøm, som er nok til å utløse gnisten. Dermed spolen øker spenningen til 12 000 og 25.000 volt og hjelper tennplugger tenne en gnist.

Ting å vurdere før du kjøper: uten et optimalt fungerende tenningen coil, bilen er ikke til å starte. Med en svak eller falske en føre til hyppig sammenbrudd og kan påvirke ytelsen til motoren. Derfor er det nødvendig å kjøpe en god en å sikre optimal motorytelse. Du må ta hensyn til følgende før du velger en.

• Typer: før du kjøper en tenningen coil, er det bedre å bli kjent med forskjellige typer å sikre at du kjøper riktig spolen som passer din eksisterende tenning. Det er tre hovedtyper av tenningen spoler - konvensjonelle, elektroniske og distributorless.

Coil av hver type fungerer annerledes og installeres annerledes. De fleste gamle-modellen biler produsert før 1980, bruk først to og innlegget 1980 modeller bruker distributorless spoler. Du kan også velge ignition coil basert på Distributør bilen er utstyrt med.

• Merkevare: et viktig aspekt å vurdere når du kjøper en ignition coil er merket på spolen. Mange merker tilbyr god kvalitet spoler. OEM deler direkte fra produsenten og de i etter-markedet laget av tredjeparts produsenter er også tilgjengelig. Men etter-markedet deler er utformet for å passe bilens tenning, varierer de mye i kvaliteten. De er mindre sannsynlig å møte produsentens spesifikasjoner som OEM deler. Derfor er det fornuftig å gå for OEM toppmerker.

• Ny vs brukt: mange bileiere pleier å gå for brukt tenning spoler fordi de er billigere. Brukte de er tilgjengelige i en rekke forhold. Noen kan vare lenge; noen kan være i god stand, mens andre kan være i dårlig stand. Ved fysisk inspeksjon, kan du ikke kunne finne ut noe som er bra og hvilke er ikke. En dårlig coil kan svekke tenningssystemet, som resulterer i motoren misfires eller andre problemer. Så, for å være på tryggere side, bedre for å gå for nye spoler som ytelse garantert.

• Garanti: nye tenning spoler bære produsentens eller selgerens garanti ulikt brukte. Kontroller at merket du velger tilbyr garanti for kvalitet slik at du kan få en erstatning hvis produktet er defekt eller feil i garantiperioden.

• Beware av dårlig kvalitet importerte produkter: falske auto deler danner et stort marked i USA. Falske reservedeler ser helt perfekt fra utenfor. Pakking, varemerke, sel, etc., er perfekt imitert for å gjøre dem ser ekte. Før du bruker dem, kan det hende du ikke kan finne ut forskjellen. Falske deler ikke bare koste mer i form av mekaniske problemer, gjentatte breakdowns og hyppige erstatninger, men kan også føre til sikkerhetsproblemer. Sørg derfor for å kjøpe opprinnelige seg fra anerkjente beslutningstakere.

Brukt eller etter-markedet spoler laget av tredjeparts produsenter kan koste deg litt mindre opprinnelig men over en periode, vil du ende opp utgifter ganske høyt beløp på reparasjoner og erstatninger. Derfor er det fornuftig å gå for ekte produkter av god kvalitet.