Biler

Kulelager vs roller kulelager - forstå forskjellen

Maskiner som har bevegelige deler gjør bruk av et utvalg av kulelager som aktiverer lett bevegelse og redusere friksjon. De sikre at maskiner fungerer og ikke bryte. Det er forskjellige varianter av lagrene, men vanligste er kulelager- og Rullelagre, begge er varianter av radial kontakt kulelager. Finnes det noen betydelige forskjeller mellom disse to når det gjelder design og anvendelse selv om hensikten er mer eller mindre det samme som å forenkle bevegelse. De viktigste forskjellene er som følger:

1. Kulelager er laget av små kuler, som følge av de har en veldig liten kontaktpunkt med lasten. Rullelagre er formet som sylindere og så kontakt er en linje som gjør lasten til spres langs den.

2. Rullelagre brukes vanligvis i situasjoner hvor store belastninger må håndteres siden de har stor overflate. Kulelager er det beste alternativet å brukes når håndteres belastningene liten; de bryte eller mister figur når laster er økt. Samtidig er nål lagrene en variant av roller alternativer som er nødvendig når plassen er betingelsen.

3. På grunn av deres begrensede bæreevne, brukes kulelager i en rekke små verktøy og husholdningsapparater. Rullelagre, derimot, brukes i de fleste industrielle applikasjoner som krever tungt maskineri.

4. En kulelager er generelt mindre slitesterk enn en rullelager som er utformet for å fungere uten problemer for lang varighet.

5. En rullelager krever vanligvis mye vedlikehold for å sikre at den holder arbeider på grunn av dens bruk i en rekke industrielle applikasjoner.

Mens du kunne kjøpe standard kulelager til en bestemt maskin eller enhet, er det tilfeller når du trenger å få tilpasset laget kulelager bestilt for bestemte deler av utstyr. Kontroller at du bestiller kulelager fra et pålitelig selskap for å sikre at de tilbyr best mulig ytelse. Du bør også bruke høyre lagrene, alene eller i kombinasjon, for å sikre at maskiner fungerer godt. Uansett hvilken holdning du kjøper, må du velge en som krever minst mulig vedlikehold. Siden det er så mange alternativer å velge mellom, er det veldig lett å finne det beste.