Biler

Skoda rask - czechmate til konkurransen

Tsjekkisk bilprodusenten Skoda spilte en svært godt trekk ved å etablere seg som en premie bilprodusenten når de kom inn i landet. Resultatet når de begynte å starte mindre biler som Skoda rask senere, folk begynte å migrere fra standard bil selskaper i hopetall og enkelt sagt, var ingen av dem skuffet. Ytelse, dynamikk og byggekvalitet var en massiv forbedring over hva som var tilgjengelig i bilen markedet inntil da. Og siden Skoda var allerede etablert som en premie merket, mange mennesker også kjøpte raske som ga dem en mer rimelig tilgang til et bedre merke.

Den nye raske drives enten ved en 1,6 liters, 4 sylindre, bensinmotor eller en 1,6 liters, 4 sylindre, turboladet dieselmotor. Bensin motor leverer 105 hk og har nok dreiemoment til å aktivere en start i andre gear uten stoppet bilen. 1,6 Liters motoren er en perle av en motor - den genererer nøyaktig samme mengde strøm som motparten bensin og enda mer dreiemoment. Man føler absolutt ingen mangel på makt om de er på city veier og motorveier. Motoren blir litt på den høye siden ved høye turtall, men bortsett fra det, er det en glatt, raffinert og ekstremt sterk motor.

På innsiden er oppsettet typisk Skoda. Hver overflaten og stykke switchgear er laget av utmerket kvalitet og det er rent form etter funksjon i denne bilen. Hver enkelt Skoda rask gjennomgang vil påpeke fantastisk kvalitet Skoda bygger i sine biler og det er helt sant. Raske kommer med en 2 DIN Hørlig system det er veldig bra faktisk for en lager spiller og den øverste end varianten blir klimakontroll også. Instrument binnacle huser også multi funksjon skjermen som presenterer en overflod av informasjon til driveren, men denne funksjonen er også tilgjengelig på oversiden eleganse versjon bare. En annen eksklusive funksjon får er aircondition kanaler for baksetet på alle varianter av raske.

Denne sedan får massevis av funksjoner som legger til kjøreopplevelsen. Det er arm hviler for alle passasjerer, cupholders sørge for at ikke trenger å forlate hjemmet i et rush uten morgenkaffen, leselys til alle beboerne, ABS; og på den øverste end varianten, foran kollisjonsputer for både passasjerer. Raske, med sine mange pluss poeng og har en meget går for det, kan resolutt utfordre biler som sitter i en høyere pris segmentet; og siden Skoda rask prisklassen svever rundt Rs. 10 lakhs området, selskapet er at mennesker å eie en riktig glimrende bil uten rive sine bankkonti. Sperring et par trivielle svakheter er raske virkelig en fryd å ha.