Biler

Vite om ulike typer bil trailere

Hvis du vurderer å kjøpe en bil trailer i år, må du vite litt mer om ulike typer bil trailer som kjøpes. Last trailere, husdyr trailere, motorsykkel tilhengere og båthengere finnes det noen andre alternativer tilgjengelig som du ikke kanskje har tenkt på. Her er en guide til noen uvanlig, alternative typer trailer. Hvis du kjøper en trailer (spesielt hvis du kjøper en fra et webområde for auksjon) bør du være svært forsiktig med å sørge for at du kjøper riktig bilen for dine behov.

Campingvogn

En campingvogn er en av typene trailer som tilbyr eierne maksimumstiden frihet. Dette er fordi de faktisk tilbyr eier et alternativ til sitt eget hjem, som kan trekkes rundt bak et kjøretøy, slik at eierne å flytte til hvor de behage! God reise trailere inkluderer sove plass, lagringsplass og fasiliteter for matlaging, vaske og spise.

Tankskip tilhenger

Denne typen tilhengeren er designet spesielt for de som ønsker for å transportere væske eller halvfaste produkter som vann, melk eller slurry. De kan også brukes til å transportere svært brannfarlig eller giftige kjemikalier, som drivstoff eller industriell rengjøring produkter. De er spesielt utformet for å sikre at lasten er så trygg som mulig, og gjør ikke søler. De har også spesielle funksjoner slik at det er lettere å pumpe væsker av tanker når nødvendig.

Planskanner trailer

Flatbed tilhengere brukes vanligvis av personer i bygging eller manuell arbeidskraft industrien. De er utformet for å gjøre det enklere å laste og losse spesielt tunge gjenstander, som logger, bygging materialer eller tungt plante elementer. De inkluderer funksjoner som støtdempere, som kan bidra til å beskytte veien fra tunge lasten som utføres.

Motorisert trailer

Selv om disse bilene er fortsatt laget til slepes langs bak en bil eller varebil, er de delvis motorisert for å gjøre alt så mye lettere. De er ofte brukt for tauing kjøretøyer, slik som små biler, bak en annen bil eller bobil. Motorene i disse tilhengere gjør det spesielt enkelt å laste opp lasten og deretter hitch det til baksiden av et annet kjøretøy. Dette kan gjøre det enklere å ta bilen med deg på noen ferie der du planlegger i RV din.