Biler

Hvordan lage din egen bil tilbehør

Bileiere mange velger å tilpasse sine biler med tilbehør som passer deres livsstil og kjøre måter. Det er alltid mulig å gjøre praktiske bil tilbehør deg slik at du kan spare penger samtidig som man sikrer at du har en unik tur hele tiden. Faktisk, har du muligheten til å redusere bruk av kjemikalier i indre av bilen. Du må bare velge din egen form for materialer, farger og opprette elementer som passer ditt liv og kjøretøy.

Accessorizing din bil sitteplass

Setetrekk gir komfort mens du kjører og dekke dratt, skadet eller beiset møbeltrekk. Du kan gjøre setetrekk som krever ingen søm av store badehåndklær. Håndkle må være festet til seg bak i bilsetet, under håndkleet sørge for at sikkerhetsnåler ikke vil være synlig. Dette er nyttig for absorpsjon av varme. Forsiden ikke stikke eller skrape huden. I tillegg er sengetøy også sannsynlig å arbeide. Du må måle rundt setets bredeste delen. Bruk et håndkle som er en tomme bredere slik at du kan feste den. For benk seter i bilen din, kan du gjøre bruk av et par håndkle, en gjemt i din press dekker setet og den andre over din seteryggen. Bruke stor coveralls eller store t-skjorter og brette endene i press av setet. En retro-look, kan du bruke bomull indiske sengetepper.

Organisere tilbehør

Du må minimere rot i bilen og sørge for at dine turer er hyggelig å bruk av arrangørene slik at solbriller kan musikk kan enkelt nås. Bruke en boks som en gaveeske som er best for iPod og CDer. Du kan dekke boksen med hylle-papir i utskrift eller ensfarget. For å lage din egen iPod-holderen, kan du bruke dekorative rocks fra en hobbybutikk og plassere dem i boksen nederst. Vekten er nyttig i å sørge for at det ikke vil flytte fra setet. Dra nytte av boksens kantene til henge solbriller over.

Rengjøring tilbehør

For å holde bilen ren, kan du plassere en liten søppelkassen i den. Bruk en stor kan som er minst 8 inches i diameter og deretter dekker det med vinyl hylle papir. Hvis du vil tilpasse utseendet, kan du legge klistremerker til. Plass kurven i gulvet på baksetets passasjer side slik at du får stadig den. Spare og leve grønt. Gjør din egen naturlige luftrensere ved skjæring tynn kartong til figurer. Nyt dette i en vann og peppermynte olje blanding. Bruk hold puncher eller isen hakke i å lage et hull i den og plassere en ledningen gjennom den og deretter se den over din bakspeilet.