Biler

Velge en bil lys - Hvordan velge den beste

Bil lys er en svært viktig forutsetning for kjøretøyet fordi det gir lys når det er nødvendig. Men brukes de også til å gjøre bilen ser mer attraktive enn før. Siden folk er meget spesielle om utseendet på bilene velge de å erstatte opprinnelige lys med nye for sine valg. De tre viktigste bil lys alternativene er halogen, LED og xenon. Du trenger å vite forskjellene mellom disse alternativene før du velger rette for ditt kjøretøy.

Halogen lys er veldig populære fordi de produserer svært lys som kan gi lys for en betydelig avstand. Den andre grunnen for sin enorme popularitet er at de vare veldig lenge. I alle fall er kostnadene for å erstatte dem ganske lav. Ulempen med dette lysteknologi er at det gir mye varme, og dermed sløse mye energi. Folk trenger å bruke mye omsorg når erstatter blomsterløk i disse lysene fordi de bryte enkelt. Disse lysene er faktisk det beste valget for budsjett-bevisste mennesker.

LED lys er også svært populært med bileiere. Siden de er ganske liten i størrelse, kan de arrangeres i attraktiv design. Disse lysene bruker lite energi. Men kan de være ganske dyrt å kjøpe. De pleier også å varme opp ganske mye; Derfor må belysningssystemet innlemme en kjøling enhet. Disse lysene er veldig god jakt og er vanligvis brukes på fancy biler; faktisk hjelpe de lage en meget høy profil bildet for bilen og sjåfør alike.

Bil lys laget av Xenon tilbyr en meget nivå energieffektivitet i forhold til de av Halogen. Disse lysene er svært lyse, men dette noen ganger holdt mot dem. Som et spørsmål om faktum, klager mange drivere at de føler seg veldig distrahert når de komme over disse lysene som skaper mye gjenskinn. Dessuten, disse lysene er svært dyre selv om vare veldig lenge. Folk som ofte må kjøre bilene sine på øde veier i kveld generelt foretrekker installere disse lysene på grunn av enorme lysstyrke.

Som du ser, er det mange faktorer som må vurderes før du kjøper lys for bilen. Mens det ikke er mulig å si direkte at en type er bedre enn den andre, må du kontrollere at lysene er egnet til dine behov.