Biler

Eksklusive racerbaner å nyte ubegrenset hastigheter

Noen av de raskeste og kraftigste bilene i verden, som Ferrari Berlinettaen, Lamborghini Gallardo eller Bugatti Veyron kan nytes på daglig basis på grunn av tung byen trafikk eller motorvei syltetøy. For å fråtse i sin prakt, er det nødvendig å gi frie tøyler til deres kraftige motorer, la dem kjøre gratis som ville hester galopperer i full fart. Heldigvis er det internasjonale racerbaner der folk som elsker biler og fart kan virkelig verdsette disse avanserte maskiner, der bare grensene er fysikkens lover og dyktighet av driveren.

Hele verden er det en rekke eksklusive spor, hvis formål er å behage eiere av disse bilene. Her presenterer vi noen av de mest berømte og eksklusive racerbaner i verden.

I EUROPA

Club Ascari. Ronda, Spania

Denne kretsen ligger i den byen Ronda, provinsen Malaga, ca en time nordvest for Marbella. Banen har en lengde på 5.4 km (5.8 km), med en konstant bredde på 12.2 meter 39. Den består av 13 kurver til høyre og 13 til venstre, med en god blanding av brede og smale vinkler. Sporet er omgitt av vakkert landskap av grønne og skogkledde områder atmosfæren og fasiliteter er virkelig luksuriøst. En av styrkene til Ascari klubben er rekke tjenester og aktiviteter tilbys. Det organiserer personlige erfaringer med ulike varighet, og også for grupper eller familier-alle med ekspert instruktører. Det har ulike typer biler tilgjengelig for sine kunder, inkludert enkelt-setere med egenskaper svært lik de av en formel 1-bil.

Nürburgring. Nürbur, Tyskland

Hvis det er en mytisk krets for bil elskere, er det. Den ligger rundt landsbyen og middelalderske slottet i Nürbur i Eifel-fjellene, Tyskland. Som en gigantisk slange går asfalt på tvers av grønne enger og tykk lunder, som sammen med høy vanskeligheten av ruten har fikk kallenavnet «green hell krets.» Det har en lengde på 28.3 km (18 km) og er ganske smal og foret med metall barrierer. Nürburgring regnes som en av de mest utfordrende sporene i verden, definitivt ikke egnet for nybegynnere. Antall krasj og dødsfall er hvert år ikke overraskende gitt stressende forholdene i kretsen. På slutten av 1970-tallet, den stoppet hosting Grand Prix i Formel 1, og nå fungerer som en testbane for produksjon og racing biler; men kan enhver amatør sjåfør betale for å bruke den.

I USA

Monticello Motor Club. Monticello, New York

Det er mange ord som kunne definere denne amerikansk bil klubben, men unektelig en av dem er eksklusivitet. Det er bare en to timers kjøretur fra Manhattan, så det har blitt en møteplass for Wall Street meglere og TV kjendiser som liker sport kjøring. Banen strekker 6.6 km (6.6 km) på en kupert bakken, som betyr konstant stigninger og utforkjøringer. Av den totale avstanden tilsvarer 2,4 kilometer (1,5 km) rette linjer der det er mulig å nå hastigheter nærmer 300 km/t (190 mph). Sporet kan konfigureres for å opprette tre uavhengige baner, som kan nytes samtidig. Club-medlemmer og deres gjester har tilgang til privat bokser med temperaturkontroll, fullt mekanisk tjenester, store rom med utsikt over krets, klasserom, spiserom, baren, kjøkken, dressing rom og private dusj, butikker, spesielle områder for barn og familie aktiviteter, selv en heliport.

Våren fjell motorsport Ranch. Pahrump, Nevada

Bare en time fra Las Vegas er det en bil klubb som liker å skjemme bort sine medlemmer ikke bare med en morsom racing circuit, men også med luksuriøse fasiliteter verdig et feriested. Banen har en lengde på 6,4 km (6.6 km) som er spesialdesignet for å trene klubbens piloter. Men banen inneholder en rekke utfordringer for drivere, og på samme tid, det er veldig fleksibel siden det kan gjøres om til opptil 20 forskjellige baner. Våren fjell har flere forskjellige og profesjonelle kjøring klasser, både for folk som ønsker å forbedre sin kjøring teknikk med en profesjonell instruktør, eller de som bare ønsker å nyte opplevelsen av å kjøre de raskeste sportsbiler i verden.