Biler

Personlig biler og handicap regulering alternativer

Fleste er klar over at i tilstanden det angitte handicap parkeringsplasser i nærheten av kjøpesentre, restauranter og andre høy trafikk parkeringsplasser. Siden parkeringsplasser er vanligvis begrenset, sammenlignet med den totale parkeringsplasser, kan kjøretøy som ikke har en gyldig handicap identifikasjon ganske betydelig straff. De fleste statlige automotive reguleringsorganer er ansvarlig for utstedelse spesielt merket bilskilt og eller, handicap plakater som kan stilles i bilen. Før utstedelse av, vil brukeren kreve en form signert av lege anerkjenner enkeltpersoner manglende evne til en angitt gangavstand. Skjemaer sendes deretter til bil registrering regulatory authority for godkjenning. I plakater, er et identitetskort utstedt til enkelt. Hvis noen andre enn som utnytter de handicap parkeringsplasser, og personen som plakaten ble utstedt finnes ikke, vil de være i strid med loven.

Det er en tydelig forskjell mellom lisens plate og plakater. Handicap lisens plate er knyttet til bilen som det ble utstedt og fornyes på tiden at bil lisensen er fornyet av staten problemet. Hvis bilen er tatt ut av registrering er lisens plate skal returneres til regulatory authority.

Plakater er vanligvis utstedes for en periode på fem år. Utløpsdatoen er synlig i store bokstaver enkelt lese av lokale myndigheter som de vises. (Det er noen unntak- og plakater for midlertidig, eller begrenset, skrives vanligvis i en annen farge). Fordelen med plakater er i muligheten for utviklingshemmede personen til å vise det i bilen der de blir transportert. Normalt plakat ID-kort finnes i kjøretøyet eiere og identifiserer eieren av plakater. Handicap plakater er utstedt til en person, og når blir transportert i et annet kjøretøy skal være gjennomført opprettholde riktig bruk av reserverte parkeringsplasser.

Nylig benyttet vi plakater på en interstate tur. Resten stopp som vi hadde en ekstremt opptatt parkeringsplass. Heldigvis var vår sjåfør kjøpedyktig anvende handikappet parkeringsplass som tillot en kort spasertur til anlegget.

Vi er klar over landsbyer som svært begrenset til handicap parkering på deres viktigste gater. Derfor tillater de parkering langs meter uten betaling, så lenge handicap identiteten vises som enten identifikasjon.